Bestuur en Commissies

Bestuur

Het bestuur regelt de day-to-day zaken in de vereniging en is de ruggengraat van de vereniging.

Acsie

De Activiteitencommissie (Acsie) organiseert feesten en activiteiten naast het hockey door het hele jaar heen.

In lustrumjaren is er een Lustrumcommissie (LuCo) in plaats van een Activiteitencommissie om voor een niet te vergeten lustrumjaar te zorgen.

BAC

De Beleids Advies Commissie (BAC) en de Kascommissie (KasCo) zijn ondersteunende commissies voor respectievelijk algemeen advies en advies voor wat betreft financiële zaken.

Casco

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Actief worden bij Never Less heeft ontzettend veel voordelen. Samen met je bestuurs- of commissiegenootjes maak je er een jaar van om nooit meer te vergeten! Samen eten, vergaderen, hockeyen, activiteiten organiseren en natuurlijk genieten van wat je in een jaar neerzet voor de leden, schept een ontzettend goede band. Ook met de andere actieve leden heb je veel contact. Het bestuur en de commissies werken namelijk nauw samen om een zo succesvol mogelijk jaar neer te zetten. Ook worden er actievendiners georganiseerd die je zeker niet wilt missen! Natuurlijk heb je niet alleen contact met de actieve leden, ook de rest van de vereniging leer je ontzettend snel kennen!
 
Naast alle gezelligheid en sociale contacten die je legt, is een jaar als actief lid ook een mooie gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Waar je interesse en talenten ook liggen, voor iedereen is er een mogelijkheid om nieuwe dingen te leren: of je nou beter wilt leren samenwerken, communiceren, speechen, websites beheren, activiteiten organiseren, geld beheren en uitgeven, sponsors binnenhalen of onderhandelen. Daarnaast is een bestuur of commissie ook een goede toevoeging op je CV.