Vertrouwenspersonen

Op deze pagina stellen de vertrouwenspersonen zich voor. Je kunt ze altijd een berichtje sturen of aanspreken op de vereniging. De mobiele telefoonnummers van de contactpersonen kun je vinden onderaan de wekelijkse MOL.

Pepijn

Hallo allemaal!

Mijn naam is Pepijn en dit jaar ben ik vertrouwenspersoon bij Never Less. Ik speel bij Never Less externe competitie in heren 1 en probeer met mijn team de Kakkers ook de interne competitie te domineren.

Naast mijn activiteiten op de velden van Never Less ben ik bezig met de voorbereidingen van mijn allereerste marathon en zoek ik de rust op het water wanneer ik ga kitesurfen. Daarnaast ben ik sinds kort afgestudeerd verpleegkundige en werk ik op de afdeling Neurochirurgie in het Erasmus MC.

Spreek mij vooral aan vooral aan voor een gezellig of serieus gesprek!

Groetjes, Pepijn

Aniek

Hoi!

Ik ben Aniek, 23 jaar oud, ik studeer geneeskunde en dit is alweer mijn vijfde jaar bij Never Less. Ik ben ook alweer een aantal jaar actief bij Never Less in verschillende commissies, en dit is het tweede jaar dat ik vertrouwenspersoon ben. 

Mijn rol als vertrouwenspersoon houdt in dat ik er ben als je wil praten over iets dat je meegemaakt hebt, als je niet lekker in je vel zit of als je wil praten over enig ander onderwerp. 

Alles dat je met ons bespreekt is vertrouwelijk en wordt dus niet zonder jouw toestemming met anderen gedeeld. Spreek me vooral aan of stuur me een appje als je iets wil bespreken!

Groetjes, Aniek