Never Less

Seizoen '23 - '24

Actieve leden
0
Teams
0

Lid worden

Wil jij het studentenleven combineren met sport? Kom hockeyen bij Never Less! Op maandagavonden strijden we tijdens verschillende wedstrijden en met gemixte teams voor de beker. Daarnaast bieden wij trainingen aan voor beginners en gevorderden. Als laatste hebben wij ook nog een Heren 1 en Dames 1 die op zondag tegen andere clubs spelen.  Nog niet zeker? Stuur ons vooral een mailtje met al je vragen of kom langs tijdens de Eurekaweek. Je bent ook altijd welkom om de sfeer te proeven tijdens de open avonden.  Je kan je bij de open avonden bij ons aan de tafel inschrijven. Open avonden zijn elk jaar vanaf de week na de eurekaweek. De precieze data staan op onze Instagram (@ehvneverless) en in de agenda!

 

Do you want to play sports during your study? Join Never Less, the student hockey association of Rotterdam! On Monday evenings we play games with mixed teams. There will also be trainings for beginning or advanced hockey players. For more information you can always send an email or you can talk with us during the Eurekaweek. Do you wanna sign up? You can do that at our open evenings. Every year we organise these open evenings starting the week after the Eurekaweek. The precise dates will be posted on our Instagram (@ehvneverless) and in our agenda!

 

Heren 1 / Dames 1

Sinds 2022 spelen wij ook hockey op zondagen met onze Dames 1 en Heren 1. Elk jaar hebben we een nieuwe selectieronde tijdens de open trainingen. Lijkt het je nou ook leuk om op zondag te blijven hockeyen? Meld je dan aan voor Heren 1 of Dames 1 voor aankomend seizoen!

Check deze pagina om je aan te melden: Selectieteams

Let op!!

Wij willen jullie voor de inschrijving vriendelijk verzoeken de aangepaste Never Less spelregels te lezen. Deze regels gelden voor onze interne competitie, niet voor de Heren 1 en Dames 1 teams.

Binnen onze vereniging zijn bepaalde regels aangepast, omdat sommige leden nog nooit hebben gehockeyd. Eén van de aangepaste regels is dat hoog spelen verboden is, dit houdt ook een lift over de stick in. Daarnaast zijn wedstrijden maar 25 minuten in plaats van 70 minuten. 

Elk jaar zijn er leden die dit niet lezen voordat zij zich aanmelden. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij jullie deze regels alsjeblieft te lezen. Zodra jij je hebt ingeschreven verwachten wij dat je je aan deze regels zult houden om het leuk te houden voor iedereen. Bedankt en tot in september!

Meer Never Less

Vrienden van Never Less

Toch betrokken blijven bij de vereniging? Word dan Vriend van Never Less!

Als Vriend van Never Less zal jij uitgenodigd worden voor alle borrels, feestjes en andere evenementen die wij zullen organiseren en mag je een aantal keer per jaar meehockeyen in een van de teams.

Reünisten

Naast Vriend van worden is het ook mogelijk om reünist te worden van Never Less. Hiervoor is geen minimale bijdrage, maar je wordt wel een aantal keer op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen bij de club en is er elk jaar een reünistenactiviteit!