Never Less

Seizoen '19 - '20

0
Actieve leden
0
Teams

Lid worden

Inschrijvingen zijn weer geopend! Wij willen jullie voor de inschrijving vriendelijk verzoeken de aangepaste Never Less spelregels te lezen. Binnen onze vereniging zijn bepaalde regels aangepast omdat sommige leden nog nooit hebben gehockeyd. Een van de aangepaste regels is dat hoog spelen verboden is. Dit houdt ook een lift over de stick in. Daarnaast zijn wedstrijden ook maar 25 minuten in plaats van 70 minuten. 

Elk jaar zijn er leden die dit niet lezen voordat zij zich aanmelden. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij jullie deze regels alsjeblieft te lezen. Zodra jij je hebt ingeschreven verwachten wij dat je je aan deze regels zult houden om het leuk te houden voor iedereen. Bedankt en tot september!

 

Meer Never Less

Vrienden van Never Less

Toch betrokken blijven bij de vereniging? Word dan Vriend van Never Less!

Als Vriend van Never Less zal jij uitgenodigd worden voor alle borrels, feestjes en andere evenementen die wij zullen organiseren en mag je een aantal keer per jaar meehockeyen in een van de teams.

Reünisten

Naast Vriend van worden is het ook mogelijk om reünist te worden van Never Less. Voor minimaal 10 euro per jaar word je een aantal keer op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen bij de club en is er elk jaar een reünistenborrel!

redtube