Could create table version :No database selected Lid worden – Never Less
Never Less

Seizoen '20 - '21

0
Actieve leden
0
Teams

Lid worden

LET OP: we hebben helaas onze ledenstop voor 2020-2021 behaald. 
Wil jij graag op onze wachtlijst komen? Vul dan onderstaand formulier in! We zullen contact met je opnemen als er een plek vrij is!

***

Wij willen jullie voor de inschrijving vriendelijk verzoeken de aangepaste Never Less spelregels te lezen. Binnen onze vereniging zijn bepaalde regels aangepast omdat sommige leden nog nooit hebben gehockeyd. Een van de aangepaste regels is dat hoog spelen verboden is. Dit houdt ook een lift over de stick in. Daarnaast zijn wedstrijden ook maar 25 minuten in plaats van 70 minuten. 

Elk jaar zijn er leden die dit niet lezen voordat zij zich aanmelden. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij jullie deze regels alsjeblieft te lezen. Zodra jij je hebt ingeschreven verwachten wij dat je je aan deze regels zult houden om het leuk te houden voor iedereen. Bedankt en tot september!

***

Wil je het studentenleven combineren met sport? Kom hockeyen bij Never Less! Wij bieden trainingen aan voor beginners en gevorderden. Op de maandagavond strijden we gemixt, zowel man als vrouw en niveau, voor de cup! Nog niet zeker? Stuur ons vooral een mailtje met al je vragen. Je bent ook altijd welkom om de sfeer te proeven tijdens de open avonden.

 

Meer Never Less

Vrienden van Never Less

Toch betrokken blijven bij de vereniging? Word dan Vriend van Never Less!

Als Vriend van Never Less zal jij uitgenodigd worden voor alle borrels, feestjes en andere evenementen die wij zullen organiseren en mag je een aantal keer per jaar meehockeyen in een van de teams.

Reünisten

Naast Vriend van worden is het ook mogelijk om reünist te worden van Never Less. Voor minimaal 10 euro per jaar word je een aantal keer op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen bij de club en is er elk jaar een reünistenborrel!

redtube