Vereniging

E.H.V. Never Less is een sterk groeiende studentenhockeyvereniging voor Erasmus- en Hogeschool Rotterdam-studenten. Sterker nog, de enige studentenhockeyvereniging van Rotterdam! Bij ons kun je meedraaien in de roemruchte interne competitie. Het grootste deel van onze leden doet hieraan mee zodat we elk jaar een vrij grote poule kunnen vormen.

Hoe werkt die interne competitie? Eind september hebben de heren en dames van Never Less zelf teams gevormd, afgelopen seizoen zijn hier 14 mooie teams uitgekomen. Deze teams spelen elke maandag tegen andere Never Less teams. De teams bestaan uit zowel mannen als vrouwen van alle niveaus. Dit blijkt een grote uitdaging voor de ervaren spelers en een goede kans voor beginnende spelers om kennis te maken met het spel.

Bij Never Less draait het om twee dingen: hockey en plezier. Regelmatig zijn er etentjes, borrels en feesten en zijn er elk jaar een aantal speciale activiteiten zoals het Gala, het altijd succesvolle Never Less Ledenweekend en een jaarlijkse toernooi.
Houd je dus van hockeyen met andere studenten of wil je hiermee gaan beginnen en houd je van (heel) veel gezelligheid? Dan ben je nu klaar met zoeken en hoef je alleen nog maar langs te komen!

Lid worden?

Let op! We hebben helaas onze ledenstop voor 2020-2021 behaald. Wil jij graag op onze wachtlijst komen? Vul dan onderstaand formulier in! We zullen contact met je opnemen als er een plek vrij is. 

Wij willen jullie voor de inschrijving vriendelijk verzoeken de aangepaste Never Less spelregels te lezen. Binnen onze vereniging zijn bepaalde regels aangepast omdat sommige leden nog nooit hebben gehockeyd. Een van de aangepaste regels is dat hoog spelen verboden is. Dit houdt ook een lift over de stick in. Daarnaast zijn wedstrijden ook maar 25 minuten in plaats van 70 minuten. 

Elk jaar zijn er leden die dit niet lezen voordat zij zich aanmelden. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij jullie deze regels alsjeblieft te lezen. Zodra jij je hebt ingeschreven verwachten wij dat je je aan deze regels zult houden om het leuk te houden voor iedereen. Bedankt en hopelijk tot snel!