Vereniging

E.H.V. Never Less is een sterk groeiende studentenhockeyvereniging voor Erasmus- en Hogeschool Rotterdam-studenten. Sterker nog, de enige studentenhockeyvereniging van Rotterdam! Bij ons kun je meedraaien in de roemruchte interne competitie. Het grootste deel van onze leden doet hieraan mee zodat we elk jaar een vrij grote poule kunnen vormen.

Hoe werkt die interne competitie? Eind september hebben de heren en dames van Never Less teams gevormd, afgelopen seizoen zijn hier 14 mooie teams uitgekomen. Deze teams spelen elke maandag tegen elkaar en dus tegen de andere Never Less teams. De teams bestaan uit zowel mannen als vrouwen van alle niveaus. Dit blijkt een grote uitdaging voor de ervaren spelers en een goede kans voor beginnende spelers om kennis te maken met het spel.

Sinds een paar jaar hebben we ook teams die in de KNHB competitie spelen. Dit is uiteraard voor de mensen die gewoon niet genoeg kunnen krijgen van hockeyen. De spelers die met de KNHB competitie meedoen, spelen ook mee in de interne competitie.

Bij Never Less draait het om twee dingen: hockey en plezier. Regelmatig zijn er etentjes, borrels en feesten en zijn er elk jaar een aantal speciale activiteiten zoals het Gala, het altijd succesvolle Never Less Ledenweekend en een aantal prachtige toernooien.
Houd je dus van hockeyen met andere studenten of wil je hiermee gaan beginnen en houd je van (heel) veel gezelligheid? Dan ben je nu klaar met zoeken en hoef je alleen nog maar langs te komen!