Selectieteams

Vanaf seizoen 2022/23 speelt EHV Never Less weer in de reguliere competitie. De Heren 1 en Dames 1 zullen trainen op RHV Leonidas en de wedstrijd op de velden van HC Rotterdam. Op deze pagina houden we jullie onder andere op de hoogte van de team nieuws en resulaten. 

Ben je nog geen lid en wil je nou meedoen komend seizoen (2022/23) in of de Heren 1 of de Dames 1. Dan je kan je aanmelden voor de selectietraining op 22 augustus  Aanmelden is verplicht en moet gedaan zijn voor 20 augustus, dit geldt zowel voor nieuwe leden als voor bestaande leden. Aanmelden voor de selectietraining geeft nog geen recht op lidmaatschap. Inschrijven als lid kan gedaan worden op de open avonden. Deze zijn 22 augustus, 29 augustus, 5 september en 12 september op Toepad 95, het complex van RHV Leonidas. 

Voor beide teams zijn nog maar een gering aantal plekken over.  Spelers van Heren 1 en Dames 1 zijn ook verplicht om in onze interne competitie te spelen. Dames en Heren 1 trainen beide gedurende het seizoen op maandag avond voordat de wedstrijden voor de interne competitie beginnen. Voor meer vragen kan je mailen naar bestuur@neverless.nl 

Aanmelden selectietraining