Selectieteams

Vanaf seizoen 2022/2023 speelt EHV Never Less weer in de reguliere KNHB competitie. De Heren 1 en Dames 1 trainen en spelen  wedstrijden op de velden van HC Rotterdam. Op deze pagina houden we jullie onder andere op de hoogte van leuke team nieuwtjes en resultaten. 

Voor seizoen 2023/2024 is de selectie afgerond voor de Heren 1 en de Dames 1. Als je interesse hebt om volgend seizoen (2024/2025) mee te spelen, stuur vooral een mailtje naar bestuur@neverless.nl

Zodra de eerstvolgende selectiedatum bekend wordt gemaakt, kun je deze vinden in de agenda op de website en op onze socials. Het is verplicht om je aan te melden voor de selectietraining, zowel voor nieuwe leden als voor bestaande leden. Aanmelden voor de selectietraining geeft nog geen recht op lidmaatschap. Zodra de aanmelding open is, zal op deze pagina een link verschijnen naar het aanmeldformulier. 

Wat ook belangrijk is om te weten, is dat spelers van Heren 1 en Dames 1 ook verplicht zijn om in onze interne competitie te spelen. Check vooral onze FAQ als je verdere vragen hebt!

Aanmelden selectietraining

Zodra de nieuwe selectiedata bekend zijn, verschijnt hier het aanmeldingsformulier 🙂