Selectieteams

Vanaf seizoen 2022/2023 speelt EHV Never Less weer in de reguliere KNHB competitie. Op dit moment hebben we een Heren 1 en een Dames 1 team die trainen en wedstrijden spelen op de velden van HC Rotterdam. 

Om in deze teams te kunnen spelen, moet je selectie doen. Zodra de selectiedata bekend zijn, kun je deze vinden op deze pagina en op onze socials. Het is verplicht om je aan te melden voor de selectietraining, zowel voor nieuwe leden als voor bestaande leden. Aanmelden voor de selectietraining geeft nog geen recht op lidmaatschap. Zodra de aanmelding open is, zal op deze pagina een link verschijnen naar het aanmeldformulier. 

Belangrijk is om te weten: spelers van Heren 1 en Dames 1 zijn verplicht om ook in onze interne competitie te spelen. Check vooral onze FAQ als je verdere vragen hebt!

Aanmelden selectietraining

De eerste ronde van de selectietraining is al geweest, maar niet getreurd! Er is nog ruimte om aan te sluiten bij een laatste ronde. Deze zal plaatsvinden op maandag 26 augustus. Vul hieronder je gegevens in en dan houden we je up-to date en zullen we ter zijne tijd een aanmeldformulier sturen. De aanmeldingen gaan 2 weken van tevoren open.

https://forms.gle/UyQJksMhcYwsnRR88