MediaCo

Eva Mostert - Voorzitter

Hoi, ik ben Eva. Ik ben 22 jaar, heb momenteel een tussenjaar en daarnaast nu alweer drie jaar lid bij Never Less. Sommigen van jullie zullen mij misschien kennen als het meisje met de gele jas en Cameron, andere als Moos.Waar ik vorig jaar dus voornamelijk op pad was met Cameron, ben ik dit jaar meer gefocust op het schrijven van de prachtige stukjes in de MOL. Met deze commissie vol leuke mensen hoop ik ook dit jaar weer prachtige momenten vast te kunnen leggen!

 

Ilse van Beurden - Commissielid

Hee, ik ben Ilse. Een verdwaalde, 22-jarige Brabander die alweer voor het vierde jaar lid is van Never Less en opnieuw een poging gaat wagen om kampioen te worden. Dit zal helaas wel in de zaal- of voorjaarscompetitie moeten gebeuren, aangezien we nu nog enkel kampioen kunnen worden in de promotieklasse. Ik kijk ernaar uit om dit jaar als onderdeel van de MediaCo de MOL te versieren met (hopelijk) veel roddels en andere rubrieken!

Idzard Kruizinga - Commissielid

Hey ik ben Idzard (zeg maar Idz). Ik ben 22 jaar en studeer IPO in Rotterdam. Naast dingen ontwerpen vind ik foto’s maken ook helemaal top. Daarom heb ik me opgegeven voor Mediaco dit jaar. Ik hoop jullie beste hockey skills vast te leggen dit seizoen, zodat jullie lekker kunnen shinen op de insta. Maar niet alleen de hockey skills moeten vastgelegd worden, natuurlijk ook die avonden waar je helemaal naar de kloten gaat. Al kan ik bij die foto’s geen garantie geven op een rechte horizon 😉

Roderick Pieplenbosch - Commissielid

Mijn naam is Roderick, ik ben 23 jaar, geboren in La Paz, Bolivia. Ik ben momenteel student op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en ben bezig met mijn afstudeerproject in product design. Daarvoor studeerde ik beeldende kunsten, waar ik mijn creativiteit heb leren kennen. Deze functie past mij goed, ik zie het als een leuke uitdaging voor mijn persoonlijke fotografie carrière. Mijn karakter is te beschrijven als creatief en energiek. Verder hou ik van spontane acties en kan je me altijd wakker maken voor een avontuur vol adrenaline.