MediaCo

Bram van Woerkens

Dag lieve kinders, ik ben Bram, 21 jaar, tweedejaars lid van Neverless en dit jaar de voorzitter van de nieuwe Mediacommissie. Voor mijn Neverless tijd heb ik ook nog 10 jaar gehockeyd op Victoria, helaas is dat niet altijd te zien op het veld. Jullie hebben mij vast wel eens erg vals horen zingen op het veld met de “Louter Swingende deuntjes”. Ik zit nu in het vierde jaar van mijn studie industrieel product ontwerpen en hoop dus aan het einde van dit jaar mijn bachelor af te ronden om vervolgens mijn studententijd weer uit te rekken met een extra studie of master.

Beatrice Bensdorp

Hoi hoi, ik ben Beatrice, 19 jaar oud en alweer tweedejaars student Bestuurskunde én Never Less lid. Na de 60 punten in de wacht geslepen te hebben, dacht ik dat het in mijn tweede jaar tijd werd voor een nieuwe uitdaging. En wat is dan leuker dan het combineren van inmiddels dertien jaar (onprofessionele) hockeyervaring met een actieve commissie. De nadruk ligt even op onprofessioneel, ik probeer dan ook in mijn team De Kroegtijgers vooral de derde helft actief mee te doen! 😉

Eva Mostert

 

Hooii, Ik ben Eva oftewel Moos. Ik ben 21 jaar en zit alweer in derde jaar van Bestuurskunde.  Ook mijn hockeycarrière is begonnen bij de F-jes, maar na een jaar is deze helaas gestopt. Toch besloot ik vorig jaar dat het tijd was om mijn zeer succesvolle hockeycarrière weer op te pakken bij Never Less. Je hebt me misschien al plaatjes zien schieten met Cameron tijdens de open trainingen, waar ik jullie hockeyskills heb mogen vastleggen. Maar ik moet zelf ook niet vergeten om te hockeyen en ben daarom op het veld te vinden bij Louter Swingende Deuntjes!

Eva van de Stoep

Hey! Ik ben Eva aka Stoepie en ik ben 22 jaar. Ik ben nu tweedejaars lid bij Never Less. Op dit moment doe ik een master in Marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Afgelopen jaar zat ik in de Eerstejaarscommissie, wat ik super leuk vond en nu dit jaar dus in de MediaCo, zodat ik ondanks de omstandigheden nog lekker actief bezig kan blijven. Ik heb ongeveer 9 jaar gehockeyd bij HCR. Dit jaar zit ik in team LSD.