Kasco

Kas commissie (KasCo)

Rick - Voorzitter

Hoi en wat leuk dat je op de pagina van de Kasco kijkt! Ik ben Rick, inmiddels 25 jaar oud en ik ben helaas geen voltijd student meer en krijg steeds meer burgertrekjes. Zo vind ik het steeds fijner om een avondje met een kleedje op de bank te liggen met een kopje rooibos thee (dit kunnen mijn oud-bestuursgenoten beamen). Daar over gesproken, twee jaar geleden was ik de penningmeester van onze mooie vereniging en dit heb ik met veel plezier gedaan! De meest logische stap was dan ook om mijn never less carrière te vervolgen in de kascommissie. Ik ben werkzaam op de Audit & Assurance afdeling van een accountantskantoor, dus het controleren van de financiële administratie zit inmiddels in mijn bloed. Tot slot, mocht de huidige penningmeester afwijkend gedrag vertonen, laat het vooral weten via kasco@neverless.nl

Djan - Commissielid

Aniek - Commissielid

Hoi hoi!

 

Ik ben Aniek, 22 jaar oud en dit is alweer mijn vierde jaar bij Never Less. Ik studeer geneeskunde, wat misschien niet de typische Kasco studie is, maar ook ik kan genieten van een goed excel bestand en een mooie begroting. Vorig jaar heb ik als penningmeester van de Acsie kennis mogen maken met het werk van de Kasco, en het was voor mij een logische volgende stap binnen Never Less om me dit jaar als commissielid van de Kasco in te zetten voor de vereniging. Ik heb er veel zin in en hoop jullie op de maandagavonden en bij de activiteiten tegen te komen!

 

Nikki - Commissielid

Hi allemaal!

 

Ik ben Nikki, 24 jaar en dit is alweer mijn derde jaar bij Never Less. Inmiddels heb ik mijn studentenleven (deels) achter me gelaten en werk ik als belastingadviseur bij een groot belastingadvieskantoor in Rotterdam. Vorig jaar ben ik penningmeester geweest, en heb ik elk Kascodiner natuurlijk uren in de keuken gestaan om een sterrendiner te bereiden. Reden genoeg om dit jaar zelf bij de Kasco te gaan en onder het genot van een wijntje (of frisje) achterover te leunen en de financiële zaken te controleren!

Lucas - Commissielid