Kasco

Kas commissie (KasCo)

Rick Wageveld - Voorzitter

Hoi en wat leuk dat je op de pagina van de Kasco kijkt! Ik ben Rick, inmiddels 25 jaar oud en ik ben helaas geen voltijd student meer en krijg steeds meer burgertrekjes. Zo vind ik het steeds fijner om een avondje met een kleedje op de bank te liggen met een kopje rooibos thee (dit kunnen mijn oud-bestuursgenoten beamen). Daar over gesproken, twee jaar geleden was ik de penningmeester van onze mooie vereniging en dit heb ik met veel plezier gedaan! De meest logische stap was dan ook om mijn never less carrière te vervolgen in de kascommissie. Ik ben werkzaam op de Audit & Assurance afdeling van een accountantskantoor, dus het controleren van de financiële administratie zit inmiddels in mijn bloed. Tot slot, mocht de huidige penningmeester afwijkend gedrag vertonen, laat het vooral weten via kasco@neverless.nl

Roy de Vos Burchart - Commissielid

Hoi! Ik ben Roy, en ik zit nu is mijn vierde jaar bij Never Less en mijn derde jaar in de kascommissie. Voorheen heb ik het penningmeesterschap bij Erasmus Volley op mij genomen. Het leek mij leuk om door te gaan met financiën en de kascommissie was daartoe een logisch vervolg. Na een jaartje voorzitterschap van de commissie waarin we hebben doorgezet op professionalisering kunnen we nu ons nu focussen op structuur en communicatie. Ik kijk er naar uit om iedereen op de velden te zien!

 

Aniek Wiegand - Commissielid

Hoi hoi!

 

Ik ben Aniek, 22 jaar oud en dit is alweer mijn vierde jaar bij Never Less. Ik studeer geneeskunde, wat misschien niet de typische Kasco studie is, maar ook ik kan genieten van een goed excel bestand en een mooie begroting. Vorig jaar heb ik als penningmeester van de Acsie kennis mogen maken met het werk van de Kasco, en het was voor mij een logische volgende stap binnen Never Less om me dit jaar als commissielid van de Kasco in te zetten voor de vereniging. Ik heb er veel zin in en hoop jullie op de maandagavonden en bij de activiteiten tegen te komen!

 

Linde Bakens - Commissielid

Hallo allemaal,

Ik ben Linde en dit is inmiddels mijn eerste lustrum bij Never Less. In mijn tweede jaar was ik penningmeester en sindsdien ben ik betrokken bij de geldzaakjes van de vereniging. Daarom is dit ook mijn derde jaar in de Kasco. Naast NL ben ik druk bezig met mijn master Strategy Economics nadat ik Econometrics and Economics heb afgerond afgelopen zomer. Ook kan je me regelmatig op een tennisbaan vinden en ben ik altijd in voor wat drankjes.

Nikki Schaminée - Commissielid

Hi allemaal!

 

Ik ben Nikki, 24 jaar en dit is alweer mijn derde jaar bij Never Less. Inmiddels heb ik mijn studentenleven (deels) achter me gelaten en werk ik als belastingadviseur bij een groot belastingadvieskantoor in Rotterdam. Vorig jaar ben ik penningmeester geweest, en heb ik elk Kascodiner natuurlijk uren in de keuken gestaan om een sterrendiner te bereiden. Reden genoeg om dit jaar zelf bij de Kasco te gaan en onder het genot van een wijntje (of frisje) achterover te leunen en de financiële zaken te controleren!