Kasco

Kas commissie (KasCo)

Linde Bakens

Hallo allemaal!

Ik ben Linde, 21 jaar en zit in het vierde jaar an mijn studie Econometrics/Economics. Dit is inmiddels al mijn derde jaar bij Never Less. Vorig jaar ben ik penningmeester geweest van het bestuur en van de Lustrumboek Commissie. Tijdens dit jaar heb ik enorm veel geleerd. Daarom leek het me leuk om dit jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen de vereniging, namelijk de Kas Commissie. Als commissie hoop ik dat wij zo veel mogelijk klaar kunnen staat voor de penningmeesters. Daarnaast kijk ik al enorm uit naar de komende KasCo-diners en ook naar alle activiteiten die dit jaar (hopelijk) nog zullen volgen. 

 

Lisa Kester

Hee iedereen!

Ik ben Lisa, een 20 jarige bedrijfskunde studente aan de Erasmus Universiteit. Dit is alweer mijn derde jaar als lid bij Never Less en ik heb het natuurlijk nog steeds onwijs naar mijn zin! Afgelopen jaar maakte ik deel uit van de LuCo, waar sommige van jullie mij misschien al van herkennen. Dit jaar zal ik onder deel zijn van de KasCo (weer eens wat anders 🙂 ). Ik zal mijn kennis vanuit mijn studie zeker toepassen, maar ik kijk stiekem vooral uit naar alle gezelligheid die erbij komt kijken als je actief lid bent. Ik hoop dat dit jaar even leuk wordt als afgelopen jaren!

Selke Meijer

Hoi lieve lezers!

Mijn naam is Selke, ik ben 20 jaar en zit net als Lisa in mijn derde jaar van bedrijfskunde aan het Erasmus. De tijd vliegt, want ik ben alweer derdejaars lid bij onze mooie vereniging, waar ik ook veel goede vrienden heb ontmoet. Met een aantal van hen zat ik vorig jaar in de LuCo en ben ik dit jaar doorgestroomd naar de KasCo om hopelijk mijn bedrijfskunde-skills een beetje in te kunnen zetten. Naast de hockey zit ik ook bij de Zeil, waar ik ook commissie doe. Ik hoop dat jullie net zo veel zin hebben in aankomend jaar als ik, ondanks de bijzondere start. We maken er weer een onvergetelijk jaar van!

Roy de Vos Burchart

Hoi!

Ik ben Roy, 25 jaar en afgestudeerd in bedrijfskunde. Dit is mijn tweede jaar bij Never Less. Afgelopen jaar wat ik penningmeester in het bestuur van Erasmus Volley en om in de financiën te blijven leek het mij leuk om actief te worden in de kascommissie bij Never Less, om kennis, ideeën en ervaring uit te wisselen. Ik kijk uit naar een bijzonder jaar, waar naast de gezelligheid van kasco-diners en de activiteiten, we natuurlijk de penningmeesters zullen controleren en ondersteunen!