Kasco

Kas commissie (KasCo)

Roy de Vos Burchart - Voorzitter

Hoi! Ik ben Roy, 26 jaar en afgestudeerd in bedrijfskunde. Dit is mijn derde jaar bij Never Less en mijn tweede jaar in de kascommissie. Voorheen heb ik het penningmeesterschap bij Erasmus Volley op mij genomen. Het leek mij leuk om door te gaan met financiën en de kascommissie was daartoe een logisch vervolg. Na een bijzonder jaar waar we vooral de tijd hadden om het financiële beleid te professionaliseren kijk ik nu weer uit naar een ‘normaal’ jaar met de gezelligheid van de kasco-diners en activiteiten.

Rick Wageveld - Commissielid

Hoi en wat leuk dat je op de pagina van de Kasco kijkt! Ik ben Rick, inmiddels 24 jaar oud en ik ben helaas geen voltijd student meer en krijg steeds meer burgertrekjes. Zo vind ik het steeds fijner om een avondje met een kleedje op de bank te liggen met een kopje rooibos thee (dit kunnen mijn oud-bestuursgenoten beamen). Daar over gesproken, vorig jaar was ik de penningmeester van onze mooie vereniging en dit heb ik met veel plezier gedaan! De meest logische stap was dan ook om mijn never less carrière te vervolgen in de kascommissie. Ik ben werkzaam op de Audit & Assurance afdeling van een accountantskantoor, dus het controleren van de financiële administratie zit inmiddels in mijn bloed. Ik hoop op een gezellig en leuk jaar en zou het wel fijn vinden als COVID-19 zich dit jaar een beetje stilhoudt! Tot slot, mocht de huidige penningmeester afwijkend gedrag vertonen, laat het vooral weten via kasco@neverless.nl

Lianne van der Looij - Commissielid

Heyy iedereen!

Mijn naam is Lianne, ik ben 22 jaar en heb net mijn master in Strategisch Management aan de Erasmus afgerond. Dit is mijn 2e jaar bij Never Less, vorig jaar was natuurlijk een leuk maar beetje apart, dus ik kijk ontzettend uit naar dit jaar bij de verenging. Ik ben hiervoor penningmeester geweest van mijn studentenvereniging en toen ik besloot actief te worden bij Never Less was de Kasco dus een logische keuze. Als commissie hoop ik dat we de penningmeester goed kunnen ondersteunen maar daarnaast heb ik vooral zin in een ongelofelijk gezellig jaar bij de vereniging!

Linde Bakens - Commissielid

Hi!!

Dit is inmiddels alweer het vierde stukje wat ik schrijf voor op de website. Hopelijk ga ik dit jaar dan eindelijk mijn dubbele bachelor Econometrics/Economics afronden. Bij Never Less heb ik naast mijn bestuursjaar als penningmeester ook in de lustrumboek commissie gezeten en is dit mijn tweede jaar in de KasCo. Komend jaar doe ik een bestuursjaar bij Passing Shot maar ik ga ervoor zorgen dat je me nog regelmatig op de velden van Leonidas en daarnaast tegen komt!

Lisa Kester - Commissielid

Heehoi!  

Ik ben Lisa, een 21-jarige studente aan de Erasmus Universiteit, waar ik momenteel bezig ben met de master Marketing Management. Dit is alweer mijn vierde jaar als lid bij NeverLess, altijd pijnlijk om te moeten vermelden als iemand op de open avond vraagt of dit je eerste jaar is bij de vereniging…  Maar goed, hieruit blijkt natuurlijk wel dat ik het nog steeds onwijs naar mijn zin heb bij het oude vertrouwde NeverLess! 

Wat betreft deze commissie, hier maakte ik afgelopen jaar ook onderdeel van uit, maar we hadden het zo gezellig met zijn allen dat ik heb besloten toch nog een jaartje mee te pakken! Ik zal mijn kennis vanuit mijn studie zeker toepassen om ervoor te zorgen dat jullie contributie natuurlijk op de beste manier wordt besteed, maar ik kijk stiekem vooral uit naar alle gezelligheid die erbij komt kijken als je actief lid bent. Ik zou zeggen, op naar een jaar vol feestjes, wijn (bier??) en gezellige hockeyavondjes!