Acsie

Rik Roosenstein - Voorzitter

Hoi allemaal, ik ben Rik. Ik ben 20 jaar en heb afgelopen jaar mijn bachelor in management of International social Challenges aan de EUR weten te behalen. Dit jaar heb ik gekozen voor een welverdiend tussenjaar dat ik onder anderen invul met deze leuke commissie bij never less. Als voorzitter van de acsie ga ik ervoor zorgen dat al onze activiteiten goed georganiseerd worden. Naast Never Less vul ik mijn tussenjaar in door actief bezig te zijn met mijn eigen bedrijfje TeachBuddy. Als je ergens vragen over hebt of gewoon een leuk praatje wilt maken wees niet bang en kom gezellig naar me toe.

Bibian Kempff - Secretaris

Hee! Ik ben Bibian, 21 jaar en ik studeer bestuurskunde. Afgelopen jaar ben ik lid geworden bij Never Less en dit jaar ben ik de secretaris van de Acsie. Ik hoop op een super leuk jaar waarin we hopelijk veel leuke feestjes neer kunnen zetten! Mochten jullie nog vragen hebben over activiteiten kunnen jullie mij altijd een mailtje sturen via acsie@neverless.nl. Tot op het veld!

Marin Alkemade - Penningmeester

Hi, ik ben Marin Alkemade, 19 jaar oud. Ik studeer Econometrie aan de Erasmus Universiteit. Sinds kinds af aan loop ik met een hockeystick in mijn handen. Dus toen ik verhuisde naar Rotterdam was op zoek gaan aar een hockeyclub een van de eerste dingen die ik deed. Never Less was uiteindelijk de beste keuze en sindsdien heb ik niet meer teruggekeken. De maandagavonden zij het beste, zeker als na het hockeyen de bingo wordt opgezocht. Heb zelf nooit bingo gehaald, maar als wiskundige speel ik op de kansen. Als ik maar vaak genoeg ga, dan zal ik wel een keertje bingo halen, toch?

Puck Belo - Commissaris Extern

Hoi iedereen! Mijn naam is Puck, ik ben 27 jaar en ik ben dit jaar de commissaris extern van de acsie! Afgelopen jaar ben ik voorzitter geweest van de lustrumboekcommissie en heb ik samen met 8 andere toppers dat prachtige boek gemaakt (wat jullie natuurlijk allemaal massaal hebben gekocht). Dit jaar wordt het heel wat anders, feesten plannen in plaats van pagina’s vullen, maar ik heb er onwijs veel zin in om dit voor jullie te gaan doen! Ik studeer geneeskunde en begin dit jaar met coschappen. Dat betekent dat ik waarschijnlijk niet bij alle feestjes aanwezig kan zijn, maar in gedachte (en op de voosboom) ben ik altijd bij jullie. Mocht je nou leuke ideeën hebben voor een feestje of een leuk uitje, spreek me dan vooral even aan in het clubhuis of in de pub! Liefs en tot snel, Puck