Acsie

Lieve Floor Lissenberg - Voorzitter

Hoi lieve leden van Never Less.

Ik ben Lieve Floor, 21 jaar oud en voorzitter van de Activiteiten Commissie. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Psychologie afgerond aan de EUR, en dit jaar zal ik een begin maken aan mijn master Arbeid- en Organisatiepsychologie. Dit verspreid ik lekker over twee jaar, zodat ik alle tijd en ruimte zal hebben voor de acsie. Nu de maatregelen rond Covid-19 steeds meer toe laten, heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooi hockey jaar kunnen neerzetten met een gouden randje, door leuke activiteiten en feesten te organiseren. Mijn doel als acsie voorzitter is dan ook dat jullie na dit jaar allemaal kunnen terug kijken op mooie momenten met Never Less op het veld, maar ook daarbuiten. Met mijn enthousiasme voor de vereniging zal ik jullie keer op keer proberen te overtuigen om mee te doen aan onze activiteiten, maar zoek mij ook gerust eens op voor vragen of een praatje.
Tot op de velden!

Aniek Wiegand - Penningmeester

Lieve leden van Never Less,

Mijn naam is Aniek, ik ben 21 jaar oud en ik zal komend jaar het penningmeesterschap van de Acsie op mij nemen. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor geneeskunde afgerond en ik ben nu net begonnen aan de research master Health Sciences. Omdat ik dat masterleven maar burgerlijk en saai vond klinken, wil ik met het organiseren van vette activiteiten met de Acsie nog even de student in mij wakker houden. Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn lieve commissiegenootjes de meest fantastische activiteiten voor jullie neer te zetten, en hoop veel van jullie daar dan ook te zien!

Bram van Woerkens - Commissielid

Beste Leden: dag kinders.

Ik ben Bram, 22 jaar en nu alweer derdejaars lid bij Never Less. Ik heb net mijn bachelor Industrieel product ontwerpen afgerond en dus was ik voor dit jaar op zoek naar iets om dit grote gat in mijn leven op te vullen. Waarmee kan je dat nou beter doen dan met een jaartje Acsie?!

Jullie kennen mij misschien al van de Mediacommissie waar ik het afgelopen jaar voorzitter van was, mijn prachtige gezang over de velden of mijn inmiddels niet meer zo superieure hockeyskills. Zelfs na 12 jaar heb ik helaas nog geen complete controle over die stick.

Gelukkig hebben we bij Neverless dan de activiteiten om je hockeyniveau mee te compenseren. Ik kijk er onwijs naar uit om samen met dit kippenhok, excuus, deze commissie, vele mooi dingen voor jullie te organiseren zodat we hopelijk kunnen genieten van een jaar zonder de inmiddels beruchte corona belemmeringen.

Tot op de velden en natuurlijk tot in de kroeg!

Annefleur Mourits - Commissielid

Ik ben Annefleur en ik ben 22 jaar oud. Momenteel ben ik een 4e jaars Cultuurwetenschappen student en ben ik bezig om mij laatste vakken te halen voor mijn bachelor. Daarnaast werk ik als marketing trainee bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Inmiddels woon ik ongeveer 2 jaar in Rotterdam en probeer ik alles uit het studentenleven te halen. Tegen een spontane borrel of of gezellige after zeg ik daarom ook zelden nee. Ik probeer ook hard mijn gebrek aan hockeyskills te compenseren met gezelligheid, want het is niet uitzonderlijk dat je mij een bal mis zal zien slaan. Ik kijk er gigantisch naar uit om dit jaar werkzaam te zijn in de Acsie, en ik hoop dat we Never Less kunnen gaan voorzien van een aantal onvergetelijke feesten en activiteiten! 

 

Lisa Voshol - Commissielid

Hoi lieve allemaal!

Ik ben Lisa, 21 jaar oud en momenteel bezig met het tweede jaar van de studie International Communication and Media aan de EUR. Tevens zal dit ook mijn tweede jaar bij Never Less zijn, de ideale gelegenheid om actief lid te worden. Na een veelbewogen jaartje vorig jaar, kijk ik er samen met de rest van de Acsie enorm naar uit om eindelijk weer fysieke activiteiten te kunnen organiseren. Dus bereid je voor op heel veel gezelligheid! Afgelopen jaar ben ik tegen alle verwachtingen in op de tweede plek geëindigd binnen de competitie, wat alles behalve aan mijn matige hockey kwaliteiten te danken was. Ik kijk ernaar uit om deze kwaliteiten dit jaar verder te ontwikkelen en een heel succesvol jaar neer te zetten samen met de andere leden van de Acsie. Schroom vooral niet om ons te benaderen op te velden mocht je leuke suggesties hebben of behoefte hebben aan een extra dosis gezelligheid. Tot snel!