Toersie

Liza Boereboom - Voorzitter

Hi lieve leden van Never Less,

Ik ben Liza, 23 jaar oud en dit is mijn derde jaar bij Never Less. Aan mij de eer om dit jaar voorzitter te zijn van deze nieuwe commissie binnen onze vereniging: de Toernooicommissie. Afgelopen zomer heb ik mijn master Bestuurkunde afgerond aan de EUR en dit jaar moet ik langzaam afscheid gaan nemen van het heerlijke studentenleven. Om hier langzaam afscheid van te nemen leek het mij een goed idee om dit jaar actief te worden binnen Never Less.

Ik hoop samen met mijn mede commissieleden leuke toernooien te organiseren voor de leden van Never Less en hoop dat ik jullie op deze toernooien ga zien om mooie herinneringen met elkaar te maken!

Hopelijk zie ik jullie bij de toernooien!

Floris Murk - Commissielid

Hai ik ben Floris, als je iemand met een bos blonde krullen voorbij ziet komen dan zou ik dat kunnen zijn 😉 Ik ben net met mijn International Business Administration studie begonnen aan de Erasmus. Ik woon op de Achterharingvliet midden tussen de gezelligheid. Ik heb altijd landelijk in de super A gehockeyd en ben nu actief in NeverLess heren 1 en het allerleukste interne team PinkWins! In de toernooi commissie zal ik zorgen dat de pecunia goed besteed worden. Ik voel me als een vis in het water bij NeverLess dus daarom vind ik het leuk een commissie erbij te doen.

Zie jullie bij de toernooien!

Ciao,

Floris

Anne van Verre - Commissielid

Hi lieve leden,

Ik ben Anne, 23 jaar oud, en ondertussen al 5 jaar lid bij Never Less. Ik rond dit jaar mijn master Corporate Communication af om daarna aan het burgerleven te gaan beginnen. Ik moedig dit jaar mijn lieve team S.OS. vanaf de bank aan, omdat ik helaas door een blessure niet kan hockeyen. Vorig jaar heb ik als voorzitter van het XXXIIe bestuur deze prachtige vereniging mogen leiden, en een aantal jaar geleden heb ik ook in de Lustrum Commissie en Lustrumboek Commissie gezeten. Naast Never Less kook, lees en reis ik graag, dus heb je nog een leuk recept of wil je een leestip, hit me up! Ook ben ik lid bij Passing Shot, omdat ik graag wilde leren tennissen. Helaas staat dit ook al een tijdje stil door mijn blessure. Ondanks dat ik nog steeds niet zo goed kan hockeyen (en tennissen), compenseer ik dat graag met goed feestje of een leuke borrel!

Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar samen met mijn lieve commissiegenootjes een aantal prachtige toernooien neer te gaan zetten! Hopelijk zien wij jullie daar!!

Liefs

Fleur Westdijk - Commissielid

Hi allemaal,

Ik ben Fleur, 19 jaar oud en dit jaar mag ik deel uit maken van de leukste commissie van Never Less, de Toernooicommissie. Je kunt mij misschien herkennen van de Introco van vorig jaar, maar dit jaar ga ik samen met mijn mede-commissiegenootjes hele leuke toernooien organiseren en ik heb er super veel zin in! Ik houd zeker van een feestje, zo zul je mij regelmatig in de vrienden tegenkomen, waardoor ik helaas niet elke ochtend met mijn wettenbundels op de uni te vinden ben. Verder werk ik op een strandtent in Ouddorp, waar ik ook vandaan kom.

Ik heb super veel zin in dit jaar en ik hoop jullie allemaal te zien op onze toernooien!

Liefs Fleur