SnowCo

Femke Merks - Voorzitter

Hoihoi!

Ik ben Femke, 22 jaar en ik ben dit jaar onderdeel van Never Less eerste skico. Samen met vier fantastische commissieleden is het dit jaar aan ons om een geweldige reis neer te zetten voor jullie. 
Naast het organiseren van de skireis studeer ik academische pabo. Ik zit momenteel in een tussenjaar, om mijn studententijd nog een beetje te kunnen rekken. Naast mijn studie ben ik ook werkzaam op een basisschool, en zo kom ik mijn werkweek wel door. Buiten mijn studie en werk om vind je me uiteraard ook terug in de stad. Ik vind het onwijs gezellig om een avondje op het terras te zitten of de kroeg in te gaan. Dit is wanneer ik natuurlijk niet op de hockeyvelden van Never Less sta, waar ik iedere maandag trouw te vinden ben met mijn team!
Ookal is het de eerste reis die wordt georganiseerd door de vereniging, is het ons plan om er samen met de leden en de commissie een onvergetelijke reis van te maken!  

Evi Schruijer

Hey,

Ik ben Evi en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding HBO Verpleegkunde. Vanaf mijn zesde heb ik altijd gehockeyd bij HCB, maar door werk verplichtingen was dit niet meer mogelijk. Nu is dit alweer mijn tweede jaar bij Neverless!

Vakanties plannen is iets wat ik al een aantal jaren graag doe, denk aan stedentripjes met vriendinnen, een groepsvakantie op de middelbare school en hotspots opzoeken voor mijn eigen familievakanties. Meedenken aan deze skireis lijkt mij dus echt iets voor mij! Ik heb er mega zin in om samen met de commissieleden een geweldige eerste Neverless skireis neer te zetten en hoop jullie te zien op de piste!

Mila Dubbeldam

Hi allen!
Mijn naam is Mila, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van klinische psychologie. Vorig jaar is de GoDoCo me zo goed bevallen dat ik nog heel graag een jaartje actief wilde zijn. Zojuist ben ik teruggekomen van mijn exchange in Oslo en daar kon ik al goed wennen aan m’n skipak, bevroren haren en prachtige sneeuwlandschappen… Deze omstandigheden, inclusief extreem lage temperaturen, maakten me daarom helemaal klaar om voor Never Less de allereerste skireis te gaan organiseren in de Snowco! Ik heb dan ook een zwak voor wintersport en houd zo ontzettend veel van snowboarden en skiën en vind het jammer dat er meestal maar 1 weekje wintersport in een jaar zit. Verder houd ik van nieuwe recepten koken, reizen, naar een museum gaan, een Scandinavische krimi lezen en kleding. Ik kan niet wachten om met Never Less naar het buitenland te gaan en te genieten van de aprés-ski, verse sneeuw en crashes op de piste. Tot snel!
 

Esra Sontrop

Ha! Ik ben Esra, 23 jaar en dit is mijn derde jaar bij Never Less. Ik ben bezig om te schakelen naar de master van Geneeskunde nadat ik een veel te irriterende bachelor heb gedaan. Ik heb ook nog een tussenjaar gehad waarin ik onder andere mezelf helemaal gevonden heb in het mooie Zuid-Amerika. Helaas moest het echte leven weer beginnen en om dat iets dragelijker te maken ben ik bij Never Less blijven hockeyen. Mijn hockey carrière is van start gegaan bij het mooie HC Eersel waar ik ben begonnen op mijn achtste. Nadat ik hier alles heb gewonnen wat je kon winnen besloot ik om de overstap te maken naar Never Less. Ook hier probeer ik samen met mijn team dit jaar het kampioenschap te winnen!

Beatrice Bensdorp

Hoi allemaal!

Ik mag met trots zeggen dat ik met vier mooie commissieleden de eerste Never Less skireis mag organiseren. Mijn droom als Intern en Activiteiten is uitgekomen en mag ik nu uitvoeren in de SnowCo! Verder ga ik me kort even voorstellen, ik ben alweer vierde jaars Never Less en maak dit jaar onderdeel van het team Red Flags. Samen met mijn drie huisgenootje keren wij elke maandag weer terug naar de velden van Leonidas. Een potje hockey spelen is zeker mijn hobby, maar ik ben ook vaak genoeg te vinden in of m’n bed of een kroeg. Een goede balans is natuurlijk belangrijk. Ik hoop dit jaar verder mijn bachelor te halen en te beginnen aan een Master (welke deze gaat zijn is nog een raadsel). Voor nu heb ik heel veel zin deze reis te organiseren!!