BAC

De Beleidsadviescommissie

HET orgaan binnen de vereniging als het gaat om de langetermijnvisie van Never Less. Maar ook dienend als steunpilaar voor actieve commissies en gewone leden in zaken waarbij ervaren hulp nodig is. Waar het laatstgenoemde tot op heden altijd tot de vaste taken van de BAC heeft behoord, is het creëren van een toekomstvisie iets wat de vereniging nu vooral nodig heeft. Dit is dan ook iets waar wij ons dit jaar extra voor inzetten: zorgen dat de vereniging over 5-10 of zelfs 100 jaar nog relevant zal zijn en het leven van studenten zal verrijken.

Want ja, hoe ziet de student er over 10 jaar uit? Heeft Never Less dan een eigen tenue en velden, of komt er een nieuwe vereniging waarmee we de concurrentie aan moeten gaan?

Onze taak is niet alleen om een antwoord te zoeken op deze vragen, maar ook om een manier van werken te introduceren die de mogelijke toekomst meer in acht neemt, om zo het verwachte en onverwachte een stap voor te zijn. Het doel is om Never Less zo lang mogelijk te laten bestaan. Nu rest ons de taak om een manier te zoeken waarop de kans zo groot mogelijk is dat dit ook daadwerkelijk gebeurt.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat wij de samenwerking tussen de verschillende commissies in de gaten houden en eventuele wrijving verhelpen met hier en daar wat smeerolie. Ook voor normale leden zijn wij een aanspreekpunt en daarom is het belangrijk om nog even te benadrukken dat bac@neverless.nl ook een email adres is waar je naar toe kan mailen met problemen waar het bestuur je niet bij kan helpen. Twijfel ook niet om een mail te sturen met vragen over de BAC als commissie of een van onze individuele leden (telefoonnummers, woonadressen, pincodes, BSN nummers, etc).

Famke Visser - Voorzitter

Hey!

Ik ben Famke en ik ben dit jaar de voorzitter van de BAC! Ik ben 22 jaar en dit is alweer mijn vijfde jaar bij Never Less.

Momenteel heb ik een tussenjaar en ben ik hard aan het werk en aan het sparen om een reis te maken!

Verder zet ik mij dit jaar bij de BAC in om zo goed mogelijk het bestuur en de commissies te begeleiden.

Mocht je vragen hebben aan mij of aan de BAC, dan kan je altijd op mij of mijn collega’s afstappen.

Tot op de velden!

Stijn Donkers- Commissielid

Hey! Ik ben Stijn, 26 jaar, dit jaar begonnen aan het burgerleven en al erg lang lid bij Never Less.

Mijn hockey carrière is ooit begonnen in Breda bij het mooie ‘Push’. En nadat ik hier jarenlang geschitterd heb in de laagste teams, heb ik de overstap gemaakt naar de mooiste studentenhockeyvereniging van Nederland. Hier heb ik mij blijkbaar zó goed ontwikkeld dat ik trots kan melden dat ik het eindelijk een keer tot de Heren 1 heb geschopt. Never Less Heren 1 wel te verstaan. Daarnaast strijd ik dit jaar ook in het oranje, op de maandagavond, voor ‘Aperol Spits’.

Behalve op het veld, zet ik me ook buiten het veld nog in voor Never Less dit jaar, namelijk als lid van de BAC! Vanuit deze commissie sta ik het bestuur graag bij met hulp en advies op basis van mijn jarenlange ervaring binnen de vereniging.

 

Groetjes

Joris Kotterman - Commissielid

Ha! Ik ben Joris, 23 jaar, vierdejaars lid en bezig met mijn tweede master aan de RSM. Binnen Never Less ben ik begonnen als voorzitter van de eerstejaarscommissie, daarna heb ik de bestuursfunctie Intern & Activiteiten vervult en momenteel zit ik voor het tweede jaar in de BAC. Samen met mijn commissie focus ik op de langetermijnvisie van de vereniging en probeer ik de goede sfeer en band tussen de verschillende commissies te handhaven. Verder geeft een plek in de BAC mij een excuus om het burgerleven nog enige tijd uit te stellen. Kennelijk is het een goedwerkend middel, aangezien het geklop op de deur naar het burgerleven bij twee andere gasten binnen deze commissie al een stuk langer aan de gang is. Daarnaast nog wat over mij; op zesjarige leeftijd ben ik mijn glansrijke hockeycarrière begonnen nadat ik een sport had beoefend die ik zelfs mijn grootste vijand niet aan zou doen. Ik weet ook niet wat mijn ouders bezielden. Daarna nam ik zelf het heft in handen en heb ik jarenlang de belangrijkste positie gespeeld op het hockeyveld: rechtsachter. Want zeg nou zelf, een Barcelona zonder Dani Alves bakt er natuurlijk niks van. Enfin, verder ga ik graag dagelijks naar de sportschool en zijn borrelen en gezelligheid de zaken die mij door de dagelijkse sleur heentrekken. Als je een vraag aan mij hebt of gewoon lekker een praatje wil houden, spreek mij dan vooral aan!

Lieve Floor Lissenberg - Commissielid

Lieve leden,

Ik ben Lieve Floor, 22 jaar oud en voor het vierde jaar trouw lid van Never Less. Dit jaar mag ik een mooie rol vervullen in de Beleidsadviescommissie. Als enige van de huidige BAC heb ik geen bestuursjaar bij Never Less op mijn CV staan, maar daarmee hoop ik een frisse blik in onze discussies te brengen. Wat ik ook mee neem zijn mijn ervaringen die ik vorig jaar heb opgedaan als voorzitter van de Activiteitencommissie. Daarnaast ben ik het studentenleven nog lang niet zat. Vorig jaar begon met gezonde spanning aan de master Arbeid- en Organisatiepsychologie, maar ik kwam erachter dat dit niet het pad was voor mij om te bewandelen. Dus ben ik overgestapt naar de Educatieve Master Primair Onderwijs aan de EUR. Dat betekent dat ik (als het goed is) over twee jaar juf ben op het primaire onderwijs in Rotterdam. Wellicht dat mijn klassenmanagement skills nog van pas zullen komen tijdens onze BAC vergaderingen.

 

Kom gerust een keertje kletsen! Wees niet afgeschrokken door mijn disproportionele geblèr vanuit de dug-out. Want we weten allemaal, de beste stuurlui staan aan wal.

Tot op de velden!

Hugo de Bruijn - Commissielid

Ha! Ik ben Hugo, 24 jaar en dit jaar begonnen met de master Finance & Investments (en daarnaast probeer ik na vorig jaar gefaald te hebben mijn bachelor rechten te halen). Over mijn hockey kunsten valt weinig goeds te zeggen, maar aangezien ik voor Never Less nooit heb gehockeyd is dat eigenlijk geheel te wijten aan de vereniging. Ik begin dit jaar alweer aan mijn zevende jaar bij Never Less, hoewel het nog als de dag van gisteren voelt dat ik op de eerste borrel stond. Na twee jaar een mooie tijd gehad te hebben (toen alles nog beter was) besloot ik de vereniging nog mooier te maken door zelf de activiteiten te organiseren vanuit de Acsie. Hierna heb ik twee jaar in de Kasco gezeten en ervaring opgedaan bij andere verenigingen om uiteindelijk in het XXXIe bestuur me in te kunnen zetten als voorzitter. Dit alles met het ultieme doel om als pensionaris in de BAC te zitten en vanaf de zijlijn te roepen dat vroeger alles beter was en de jeugd van tegenwoordig niet weet wat zuipen is.

Tot op/naast de velden!