BAC

De Beleids en Adviezen commissie (BAC)

De Beleids Advies Commissie is een ondersteunende commissie voor respectievelijk algemeen advies

 

 

Stijn Donkers

Hey!
Ik ben Stijn en aankomend jaar is mijn 5e jaar bij Never Less. Ik heb hiervoor een jaar in de Acsie en het bestuur gezeten en dit jaar wordt m’n tweede jaar als lid van de BAC. Wij gaan erop toe zien dat het weer een super mooi hockey jaar wordt!

Esther Jellema

Hee!
Ik ben Esther Jellema, 20 jaar, en nu derdejaars lid bij Never Less. Na een super leuk eerste jaar besloot ik me aan te melden voor een bestuursjaar. In dit jaar heb ik samen met mijn bestuursgenootjes ontzettend veel meegemaakt, genoten en geleerd. Als lid van de Beleidsadviescommissie hoop ik het bestuur bij te kunnen staan om er voor te zorgen dat zij net zo’n succesvol en leuk jaar hebben als bestuur! 

Loïs Neuteboom

Hi hiii,
mijn naam is Loïs! Dit jaar wordt mijn 3e Never Less jaar. Ik heb hiervoor in de Acsie gezeten, waar ik een hele leuke tijd heb gehad. Dit jaar zullen wij met de BAC er een top jaar van maken en kijken wij uit naar alle leuke en gezellige momenten van dit jaar!

Mylene van Winkoop

Hi! Mijn naam is Mylène, ik ben 22 jaar en dit is alweer mijn vijfde jaar bij Never Less. 
Ooit was ik secretaris van het 27e bestuur en ik zal nu voor het tweede jaar de BAC vertegenwoordigen. Wij gaan er samen op toezien dat het weer een topjaar wordt!