Bestuur

Het bestuur

Het bestuur regelt de day-to-day zaken in de vereniging en is de ruggengraat van de vereniging.

De huidige functies binnen het bestuur zijn:

-Voorzitter (Esther Jellema)
-Penningmeester (Bob van Leent)
-Secretaris (Esmee Gadron)
-Commissaris Technische Zaken (Jeroen Vester)
-PR & Activiteiten (Judith Elsinga)

Voorzitter - Esther

Ben jij enthousiast, sociaal, kan je goed het overzicht bewaren en ben je niet bang om voor grote groepen te spreken? Misschien is een functie als voorzitter dan wel iets voor jou! Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van de vergaderingen, het contact met grote externe partijen, zoals Erasmus Sport en Leonidas, het maken en bijhouden van de jaarplanning, het geven van speeches bij evenementen of gewoon in het clubhuis, onderhoud je het contact met de Beleidsadviescommissie, en sta je altijd klaar voor je bestuursgenoten, zodat zij zo goed mogelijk kunnen functioneren.
 
Als voorzitter ben je dus bij ontzettend veel verschillende dingen betrokken en dat maakt het een erg veelzijdige functie. Dit is zeker uitdagend, maar ook ontzettend leuk en leerzaam!

Penningmeester - Bob

Vanzelfsprekend is de penningmeester verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Aan het begin van het jaar stel je de begroting op voor het nieuwe verenigingsjaar. Gedurende het jaar pas je de begroting aan en schuif je waar nodig met geld. Verder houd je alle inkomsten en kosten bij in het boekhoudprogramma, je kosten-baten analyses en op de begroting, waardoor alles met elkaar in balans is. Eens in de maand verwerk je de incasso’s en zorg je ervoor dat alle leden die aanwezig zijn geweest bij evenementen hebben betaald. In deze context houd je ook de debiteurenlijst bij van elk evenement en als leden niet betalen neem je contact met ze op. Daarnaast bepaal jij (samen met de rest van het bestuur) de prijs van elk evenement en je maakt een goede inschatting van hoeveel geld Never Less kan/zal bijleggen. Tevens worden alle bonnetjes en facturen bewaard in een speciale bonnetjes map, zodat alle gemaakte kosten verantwoord kunnen worden.

Secretaris - Esmee

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verschillende dingen binnen Never Less. Allereest ben je vanaf het begin van het jaar verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Je zorgt ervoor dat de in- en uitschrijvingen verwerkt worden en dat er voor iedereen een sportpas aangevraagd wordt. Daarnaast verwerk je dit en zorg je dat de penningmeester weet wat hij bij wie moet incasseren.
Verder schrijf je iedere maand de MOL. Via deze mail houd je alle leden op de hoogte van de activiteiten, incasso’s en wat er speelt binnen de vereniging. Daarnaast ondersteun je je bestuursgenoten waar nodig met bijvoorbeeld het maken van de inschrijflijsten voor evenementen. Je vormt ten slotte met z’n allen een bestuur, dus goed samenwerken is het allerbelangrijkste!

Commissaris Technische Zaken - Jeroen

Als lid van de vereniging ben je mij ongetwijfeld al een keer tegengekomen gedurende dit jaar. Veel van de taken waar ik in mijn functie als Commissaris Technische Zaken verantwoordelijk voor ben staan direct in verbinding met de leden van de vereniging. Als organisator van trainingen, maker van speelschema’s, verantwoordelijke voor scheidsrechters en beheerder van de website heb je een publieke en veelzijdige functie. Naast deze primaire taken ondersteun ik natuurlijk ook andere bestuursleden en heb mij bijvoorbeeld dit jaar ook beziggehouden met het laten drukken van flyers, het regelen van teampolo’s, bestuurskleding en de gewilde Never Less Truien, het maken van aftermovies van verschillende activiteiten en talloze andere leuke en leerzame bezigheden. Je kan dus grotendeels je eigen draai geven aan de invulling van je functie en al je talenten gebruiken om de vereniging tot een hoger niveau te brengen.

Commissaris PR & Activiteiten - Judith

Als commissaris PR & Activiteiten ben je verantwoordelijk voor de borrels en grote evenementen die door het jaar heen georganiseerd worden. Zo regel je in het begin van het jaar een borrellocatie, organiseer je het ledenweekend, het gala en de eindejaarsbarbecue. Ook regel je de inschrijving van Never Less aan een extern hockeytoernooi. Als commissaris PR & Activiteiten ben je het aanspreekpunt van de Acsie (volgend jaar dus de LuCo) wanneer zij vragen hebben of dingen vast willen leggen in de agenda. Er wordt van je verwacht dat je veel zelfstandig onderneemt en regelt zodat we naast hockeyen ook kunnen genieten van andere activiteiten. Mochten er nog vragen zijn, spreek me dan aan op de hockey of op een van de borrels! Tot op de volgende activiteit