Bestuur

Voorzitter                                           Floortje van de Stadt

Secretaris                                           Mila Dubbeldam

Penningmeester                                Nienke Vreeling

Commissaris Intern & Activiteiten  Liza Boereboom

Commissaris Technische Zaken     Ardin Kropff

Floortje van de Stadt - Voorzitter

Hoi allemaal! 

Ik ben Floortje, 22 jaar en mag komend jaar Voorzitter zijn van Never Less. Zelf wordt dit mijn 3e jaar bij Never Less en kijk ik heel erg uit naar komend jaar! Vorig jaar heb ik met alle plezier in de Acsie gezeten, wat ik zie als een voorproefje voor dit jaar als bestuurslid. Hiernaast ben ik ook afgelopen jaar afgestudeerd aan de opleiding Creative Marketing en Sales en richt ik me komend jaar volledig op Never Less. 

Ik hoop dan ook, samen met mijn bestuursgenoten, dit jaar voor jullie erg leuk te maken en te zorgen dat het nooit vergeten wordt! Ernaast werk ik bij Van Zanten, waar ik je graag een keer een drankje voor je inschenk! 

Hopelijk kan ik jullie allemaal leren kennen komend jaar en zien jullie de vereniging net zo leuk door jullie ogen als ik!

Tot op de velden!

Liefs, Floortje

Mila Dubbeldam - Secretaris

Hi allemaal!

Ik ben Mila, 20 jaar en vierdejaars lid bij Never Less. Na mijn bachelor psychologie aan de EUR te hebben gehaald, ben ik dit jaar begonnen met de master klinische psychologie in Tilburg.

In mijn voorgaande jaren bij Never Less ben ik in de Godoco en de Snowco actief geweest, wat echt een toevoeging was naast het hockeyen. Ik raad het daarom ook iedereen aan. Nu vervul ik de functie secretaris en kijk ik enorm uit naar wat het jaar gaat brengen.

Aan mijn hockeyskills valt echter nog veel te verbeteren, rennen lukt dan weer wel goed! In mijn vrije tijd houd ik enorm van reizen, wintersport en avontuur. Niets maakt me blijer dan een week (of langer) in de sneeuw of een hike tussen de rotsen. Ook ben ik dol op koken en bakken en zullen de meesten om mij heen dit ook wel herkennen. Verder vind ik winkelen, musea en thrillers lezen ook erg leuk en ga ik graag met mijn vriendinnen en familie eropuit!

Ik hoop dat jullie het naar je zin gaan hebben dit jaar, vrienden maken en vooral veel plezier met elkaar hebben, zowel binnen als buiten de vereniging.

Tot op de velden!

Liefs, Mila

Nienke Vreeling - Penningmeester

Hoi allemaal!

Ik ben Nienke, 21 jaar en ik zal dit jaar de mooie rol van Penningmeester van Never Less op mij nemen. Vorig jaar heb ik mijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie afgerond en nu volg ik de Master Economics and Business – Health Economics. Ik ben opgeroeid in Arnhem waar ik jarenlang heb gehockeyd bij Upward, vandaar dat de keuze om te gaan hockeyen toen ik ging studeren snel gemaakt was. 

Dit jaar is dan ook alweer mijn vierde jaar bij Never Less en na een jaar in het wit, paars en oranje te hebben gespeeld, kan je mij dit jaar vinden in het zwarte team – ‘Zwarte Katers’. 

Naast dat ik al een lange tijd actief hockey bij Never Less, hockey ik ook nog in een Leonidas team, hierdoor kan je mij dan ook vaak op Leonidas vinden. Naast hockey ga ik ook graag skiën en vind ik het leuk om met vrienden/familie op stap te gaan.

Tot op de velden!

Liefs, Nienke

Liza Boereboom - Commissaris Intern & Activiteiten

Hi allemaal!

Mijn naam is Liza, 24 jaar oud. Vorig jaar heb ik mijn master in Bestuurskunde afgerond en eigenlijk moet ik mezelf sinds september een ‘burger’ noemen. Ondanks dat ik (helaas) geen student meer ben is mijn liefde voor Never Less nog steeds aanwezig en wil ik er dit jaar voor zorgen dat Never Less voor iedereen een leuke toevoeging is aan het studentenleven! 

Dit jaar wordt mijn vierde jaar bij Never Less. Jullie zullen mij zien schitteren als Sterrenstof op de velden. Sterrenstof is dit jaar de naam van mijn dreamteam!! Naast Never Less ben ik dit jaar aan het trainen voor de Marathon van Rotterdam en ga ik graag op pad met vrienden en familie. Druk, druk, druk dus ; ).

Tot op of naast de velden!

Liefs, Liza

Ardin Kropff - Commissaris Technische Zaken

Hoi allemaal!

Wat leuk dat je even tijd maakt om onze smoeltjes te bekijken!

Mijn naam is Ardin, de Commissaris Technische Zaken van Never Less. De volledige titel ligt niet zo lekker in de mond, dus daarom hebben wij het geheel studentikoos afgekort naar TZ.

In vele opzichten is dit natuurlijk de mooiste functie. Ik zorg ervoor dat alle competities en teams goed lopen. Natuurlijk kan ik dat niet alleen; om dit jaar tot een succes te maken, is de hulp van de aanvoerders, de HockeyCo, mijn bestuursgenootjes en zelfs alle leden onmisbaar.

Dit jaar mag ons team Goud Gele Rakkers de geel gekleurde polo dragen. Daar zijn we trots op, want niets is mooier dan het heldere vloeibare goud geel dat onze dorst lest voor, tijdens en na de wedstrijd.

Mijn hoop is om dit jaar onvergetelijk te maken voor iedereen en samen met mijn team toch echt een keer kans te maken op het kampioenschap!

Tot op de velden!

Liefs, Ardin