Bestuur

Voorzitter        Hugo de Bruijn

Secretaris       Ilse van Beurden

Penningmeester       Rick Wageveld

Commissaris PR & Activiteiten       Joris Kotterman

Commissaris Technische Zaken       Tes Wolthuis

Hugo de Bruijn

Ilse van Beurden

Hee! Ik ben Ilse, 21 jaar oud, en ik kom oorspronkelijk uit Brabant. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Gezonheidswetenschappen behaald en ik ga komend jaar de pre-master Orthopedagogiek volgen aan de universiteit van Leiden. Tevens ben ik de secretaris van de prachtige vereniging Never Less, waarbij ik mij voornamelijk bezig houd met het schrijven van de MOL en het zo goed mogelijk beantwoorden van jullie vragen. 

Natuurlijk staan er ook minder serieuze activiteiten op de agenda! Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jullie en de andere bestuursleden een geweldig Never Less jaar neer te zetten, dat zal leiden tot de mooiste herinneringen. Voor vragen of gewoonweg een gezellig praatje kan je altijd bij me langskomen. 

Rick Wageveld

Hoi! Mijn naam is Rick en ik 22 jaar oud. Momenteel zit ik in de laatste fase van de bachelor accountancy aan de Hogeschool Rotterdam. Naar verwachting zal ik ook vanaf februari voltijd gaan werken binnen deze prachtige sector. In het jaar 2019-2020 ben ik lid geworden bij Never Less en voor die tijd had ik, afgezien van een balletje slaan op de middelbare school, nog nooit gehockeyd. De reden om lid te willen worden ligt gelegen in het feit dat ik op een laagdrempelige manier kennis kon maken met de hockeysport. Daarnaast wilde ik graag lid worden bij een vereniging waarbij gezelligheid een centraal uitgangspunt is. Deze combinatie vond ik bij Never Less!

De functie die ik bekleed binnen het bestuur dit jaar is de rol van penningmeester. Kortom, ik draag zorg voor alles wat te maken heeft met geld. Daarnaast onderhoud ik het contact met de penningmeesters van andere commissies binnen de vereniging. Wees niet gevreesd, mocht er iets fout gaan (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), is er altijd nog de deskundige Kasco die mij controleren en helpen waar nodig. Het uitgangspunt dit jaar zijn leuke en betaalbare activiteiten voor al onze leden! 

Joris Kotterman

Tes Wolthuis

Hoi! Ik ben Tes, 20 jaar oud, en ik zit in het derde jaar van mijn studie Psychologie. Toen ik begon met studeren in Rotterdam, ben ik ook begonnen met hockeyen bij Never Less. Inmiddels heb ik er dus al twee jaar op zitten met lekker hockeyen, gezellige teams en leuke feestjes. Voordat ik hier ben gaan spelen had ik al wat ervaring, vanaf mijn zesde ren ik al rond op het hockeyveld. Naast hockey probeer ik geregeld te squashen of een sportklasje op de uni te volgen (motivatie is soms nog wel een dingetje helaas…).

Als commissaris Technische Zaken zullen jullie me tegenkomen tijdens de trainingen (waar jullie natuurlijk allemaal bij zijn!). Daarnaast maak ik de wedstrijd- en fluitschema’s, regel ik de materialen en hou ik me bezig met de website. Om de maandagavond af te sluiten ben ik na de wedstrijden te vinden in het clubhuis en de pub, hopelijk zie ik jullie daar!