Bestuur

Voorzitter                                               Hugo de Bruijn

Secretaris                                               Ilse van Beurden

Penningmeester                                   Rick Wageveld

Commissaris Intern & Activiteiten     Joris Kotterman

Commissaris Technische Zaken        Tes Wolthuis

Hugo de Bruijn

Ha! Mijn naam is Hugo en ik heb inmiddels 23 jaartjes achter de rug. Mijn 24e levensjaar staat in het teken van het afronden van de bachelors bedrijfskunde en rechtsgeleerdheid, het werd ook wel tijd. Hierna zal ik nog een master of twee doen, uiteraard om het burgerschap zo lang mogelijk buiten de deur te houden. Mijn hockeycarrière is vijf jaar geleden begonnen bij Never Less, hier zie je op het veld alleen niets meer van. Naast de hockeyvelden ben ik ook te vinden op de tennisbaan, dit spel gaat me echter (nog) minder goed af. 

Dit jaar bekleed ik het voorzitterschap van de vereniging. Volgens de aloude metafoor ben ik dus de kapitein die het Never Less-schip door de dichte Corona-mist stuurt. Naast het leiden van de wekelijkse meetings en algemene ledenvergaderingen houd ik mij vooral bezig met contact onderhouden van de verschillende stakeholders (lees: slap lullen met zoveel mogelijk mensen). Hier en daar probeer ik ook nog wat echt nuttigs te doen, zoals het vormen van de teams en de commissies, maar uiteindelijk probeer ik uiteraard zoveel mogelijk te delegeren!

Ilse van Beurden

Hee! Ik ben Ilse, 21 jaar oud, en ik kom oorspronkelijk uit Brabant. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Gezonheidswetenschappen behaald en ik ga komend jaar de pre-master Orthopedagogiek volgen aan de universiteit van Leiden. Tevens ben ik de secretaris van de prachtige vereniging Never Less, waarbij ik mij voornamelijk bezig houd met het schrijven van de MOL en het zo goed mogelijk beantwoorden van jullie vragen. 

Natuurlijk staan er ook minder serieuze activiteiten op de agenda! Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jullie en de andere bestuursleden een geweldig Never Less jaar neer te zetten, dat zal leiden tot de mooiste herinneringen. Voor vragen of gewoonweg een gezellig praatje kan je altijd bij me langskomen. 

Rick Wageveld

Hoi! Mijn naam is Rick en ik ben 23 jaar oud. Momenteel zit ik in de laatste fase van de bachelor accountancy aan de Hogeschool Rotterdam. Naar verwachting zal ik ook vanaf februari voltijd gaan werken binnen deze prachtige sector. In het jaar 2019-2020 ben ik lid geworden bij Never Less en voor die tijd had ik, afgezien van een balletje slaan op de middelbare school, nog nooit gehockeyd. De reden om lid te willen worden ligt gelegen in het feit dat ik op een laagdrempelige manier kennis kon maken met de hockeysport. Daarnaast wilde ik graag lid worden bij een vereniging waarbij gezelligheid een centraal uitgangspunt is. Deze combinatie vond ik bij Never Less!

De functie die ik bekleed binnen het bestuur dit jaar is de rol van penningmeester. Kortom, ik draag zorg voor alles wat te maken heeft met geld. Daarnaast onderhoud ik het contact met de penningmeesters van andere commissies binnen de vereniging. Wees niet gevreesd, mocht er iets fout gaan (waar we natuurlijk niet vanuit gaan), is er altijd nog de deskundige Kasco die mij controleren en helpen waar nodig. Het uitgangspunt dit jaar zijn leuke en betaalbare activiteiten voor al onze leden! 

Joris Kotterman

Ha mensen! Mijn naam is Joris en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik aan het genieten van een tussenjaar, welke ik invul met een beetje besturen en hier en daar wat werken. Afgelopen zomer heb ik tegen alle verwachtingen in mijn Bachelor Bedrijfskunde in de wacht gesleept. Dit jaar zal vooral in het teken gaan staan van mijn kop eraf schroeven tijdens feesten en borrels. Helaas heeft een bepaald iets hier een stokje voor gestoken. Maar dat mag de pret niet drukken, met positieve blik kijk ik richting de rest van het hockeyseizoen. Over hockey gesproken, mijn sportcarrière begon ik op 6-jarige leeftijd, nadat ik een jaar daarvoor een sport beoefend had die ik hier liever niet benoem. In de rest van mijn loopbaan heb ik allereerst Nieuwerkerk en daarna Gouda ‘gesteund’ met hun hoogste hockeyteams. Uiteraard op de belangrijkste positie; rechtsachter. Deze glansrijke carrière kent een kleine stop, namelijk op mijn 19e. Toen ik de stick even in de kast heb laten liggen om tijd over te houden voor een andere hobby; het naar achter duwen van goudgele cilinders op Oostplein.

Afgelopen jaar was ik de voorzittert van de EJC. Dit jaar heb ik de eer om de functie van Intern & Activiteiten te vervullen binnen onze mooie vereniging. Kortgezegd houdt deze functie in dat ik contact opneem met externe partijen, de social media beheer en verschillende commissies begeleid. De commissies die momenteel onder mijn hoede vallen zijn de Acsie, EJC en MediaCo. Naast het begeleiden van commissies, vind ik het ook leuk om zelf activiteiten te organiseren. Zo vallen het gala en ledenweekend ook binnen mijn straatje. Graag zie ik jullie op een van deze activiteiten! Kom vooral bij mij langs voor een gezellig praatje!

Tes Wolthuis

Hoi! Ik ben Tes, 21 jaar oud, en ik zit in het derde jaar van mijn studie Psychologie. Toen ik begon met studeren in Rotterdam, ben ik ook begonnen met hockeyen bij Never Less. Inmiddels heb ik er dus al twee jaar op zitten met lekker hockeyen, gezellige teams en leuke feestjes. Daarnaast heb ik vorig jaar samen met een geweldige commissie het lustrumboek in elkaar gezet. Voordat ik hier ben gaan spelen had ik al wat ervaring, vanaf mijn zesde ren ik al rond op het hockeyveld. Naast hockey probeer ik geregeld te squashen of een sportklasje op de uni te volgen (motivatie is soms nog wel een dingetje helaas…).

Als commissaris Technische Zaken zullen jullie me tegenkomen tijdens de trainingen (waar jullie natuurlijk allemaal bij zijn!). Daarnaast maak ik de wedstrijd- en fluitschema’s, regel ik de materialen en hou ik me bezig met de website. Om de maandagavond af te sluiten ben ik na de wedstrijden te vinden in het clubhuis en de pub, hopelijk zie ik jullie daar!