Bestuur

Voorzitter                                             Anne van Verre

Secretaris                                             Famke Visser

Penningmeester                                 Nikki Schaminée

Commissaris Intern & Activiteiten   Michelle van der Meulen

Commissaris Technische Zaken      Marin Alkemade

Anne van Verre - Voorzitter

Lieve leden,

Ik ben Anne, 22 jaar oud en ik ben dit jaar de voorzitter van deze prachtige vereniging. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor communicatie en media afgerond en nu begin ik aan mijn master Corporate Communication in Amsterdam. Ondanks dat mijn master in Amsterdam is, kan ik geen afscheid nemen van Rotterdam en blijf ik hier gezellig wonen. Naast hockey ben ik ook nog lid bij Passing Shot en de RSZV.

Ondertussen wordt dit al mijn vierde jaar bij Never Less en zijn mijn hockeyskills (gelukkig) al iets beter dan toen ik begon. Ik hockey dit jaar in het prachtige groen van Stick d’r in, waar de derde helft succesvoller is dan de echte wedstrijden. Ik heb twee jaar geleden ook de lustrumcommissie en lustrumboekcommissie gedaan en ook andere commissies bij verschillende verenigingen. Ik heb ongelooflijk veel zin in dit jaar om samen met de rest van mijn bestuur ervoor te zorgen dat de vereniging zich blijft ontwikkelen en samen met de andere actieven voor jullie een super leuk jaar neer te zetten!

Famke Visser - Secretaris

Lieve mensen,


Ik ben Famke, 21 jaar jong en ik heb dit jaar de eer jullie secretaris te zijn en jullie mailboxen te vullen met mailtjes en MOLlen. Ik zit nu in mijn vierde jaar International Communication and Media aan de EUR en ik denk dat ik wel een gevalletje eeuwig student word. Wat ik voor master ga doen is echter nog een groot vraagteken, maar ik wil hiervoor heel graag in de buurt blijven van het prachtige Rotterdam en natuurlijk bij Never Less. Ook ben ik sinds twee jaar lid van de Vegan Student Association, waarvoor ik vorig jaar de Content Committee heb gedaan. Nu ben ik vooral aan het genieten van lekker koken, eten, creatief bezig zijn en open gesprekken voeren over alles wat me interesseert, vaak zonder filter, zoals onze lieftallige voorzitter ook al eens opmerkte.


Ik hockey al zo lang ik me kan herinneren en heb hiervoor mijn turncarrière, die nergens heenging, opgegeven. Toen ik vanuit het pittoreske Wijk bij Duurstede verhuisde naar de grote stad, kon ik hockey niet zo maar achter me laten. De gezelligheid van Never Less, het overtallig vloeien van bier, gecombineerd met het hockeyen klonk in mijn oren als de perfecte vereniging. Ik zit intussen in mijn vierde team (AS Coma represent) en hoop mijn streak van het kampioenschap door te zetten na vorig jaar met Black Eyed Pils te hebben gewonnen. Hoe dan ook kijk ik ontzettend uit naar wat het jaar nog gaat brengen en hoop ik jullie allemaal beter te leren kennen dan alleen jullie namen op de ledenlijst.

Nikki Schaminée - Penningmeester

Lieve leden,

ik ben Nikki, 23 jaar en ik ben dit jaar de penningmeester van deze mooie vereniging! Daarnaast ben ik dit jaar bezig met mijn laatste vakken en mijn scriptie waarmee ik de master Fiscale Economie aan Erasmus zal afronden. Na 5 mooie jaren in Tilburg te hebben gestudeerd, vond ik het vorig jaar dan toch echt tijd om in échte stad te gaan wonen. Toch ben ik daar nog graag te vinden, want er gaat natuurlijk niets boven Brabantse gezelligheid!

Ik hockey al sinds ik klein ben, dus toen ik in Rotterdam kwam wonen leek het me heel leuk om dit weer op te pakken. Vorig jaar zat ik in het gezellige Goaldiggers en hoewel we ongeveer de minste goals digte van alle teams, heb ik wel een mega leuk jaar gehad! Dit jaar doen we het gelukkig stukken beter met Dropshoots. Ik heb heel veel zin in dit jaar en ik hoop jullie snel te zien op de velden en bij de activiteiten!!

Michelle van der Meulen - Commissaris Intern & Activiteiten

Lieve leden,

Ik ben Michelle van der Meulen en ik voer dit jaar de functie van Commissaris Intern en Activiteiten uit. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn vierde jaar van mijn bachelor bedrijfskunde aan de hogeschool. In mijn vrije tijd sla ik af en toe een balletje bij Passing Shot en ga ik graag met mijn lieftallige vriendinnetjes naar de kroeg. Daarnaast is een geslaagde avond niet compleet, zonder te eindigen in de hut.

Ik hockey al ontzettend lang. Ik ben begonnen met tennis, maar na anderhalf jaar lessen, wilde ik iets met een teamsport. Dus ben ik gaan hockeyen. Ik heb nooit hoog gespeeld en genoeg wereldrecords aan lage doelsaldo’s behaald, maar gezelligheid was voor mij altijd het belangrijkste. Vorig jaar ben ik begonnen bij Never Less. De kroegen waren dicht en ik wilde de gezelligheid opzoeken. Na het vormen van mijn mooie team: HOT SHOTS <3, heb ik een heel leuk en gezellig jaar gehad. Dit jaar ga ik weer mijn best doen samen met Spicy Dragons. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en kijk er naar uit om dit jaar vol gezelligheid met jullie te beleven (inclusief natuurlijk mooie escalaties). En als je dit nog steeds aan het lezen bent, trek nog even snel een bakje voor de sfeer kusjes!

Marin Alkemade - Commissaris Technische Zaken

Hi allemaal,

Ik ben Marin, 21 jaar oud en ik ben dit jaar de Commissaris Technische Zaken, ofwel TZ, bij het XXXIIe Bestuur.  Als TZ houd je je vooral bezig met de wedstrijden, traningen en de website. Bijvoorbeeld de wedstrijdschema’s, de trainingsoefeningen en dat de site up to date is.

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn 4de jaar als student en rond ik, na een jaartje Technische Wiskunde in Delft te hebben gestudeerd, mijn bachelor Econometrie af. Naast hockeyen beoefen ik nog andere sporten. Zo speel ik dit jaar bij Antibarbari en in begin van de lockdown begonnen met squashen.

Dit jaar begin ik aan mijn 4de jaar bij deze prachtige vereniging. In de laatste 3 jaren heb ik in super leuke teams gespeeld. Beginnend met ‘Je Moeder’, waarmee we kampioen zijn geworden. Daarna ‘De Vlammetjes’ en tot slot ‘Pino Noir’. Dit jaar speel ik in het mooie blauw van ‘Aquaholics’. Ik heb super veel zin in het jaar en om met de rest van het bestuur te zorgen dat het voor jullie een onvergetelijk jaar wordt

Tot op de velden