29-09-2020

Word jij captain?

Nu de teams zijn gevormd, is het tijd voor de volgende stap; de zoektocht naar de juiste teamcaptain! Als teamcaptain heb je verschillende belangrijke taken om het seizoen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Een aantal van deze taken zijn:

🏑 Inventariseren wie er komt hockeyen en het maken van een opstelling

📢 Regelen wie uit jouw team de wedstrijden fluit als jullie zijn ingedeeld

🍻 Jouw team enthousiast maken zodat iedereen aanwezig is, op de maandagen én tijdens de borrels en feesten

📞 Je communiceert met het bestuur en de commissies en zorgt ervoor dat jouw team op de hoogte is van de belangrijkste informatie

📍 Het regelen van teamuitjes, dit kan natuurlijk ook met hulp van jouw teamgenoten

Herken jij jezelf hierin? Zorg dan dat je teamcaptain wordt van jouw team, zodat jullie samen een onvergetelijk hockeyjaar zullen hebben! De uiteindelijke keuze kan worden doorgegeven middels het sturen van een mail naar neverless@bestuur.nl

Now that the teams have been formed, it is time for the next step; the search for the team captain! As a team captain you have several important tasks to fulfill to make this season as fun as possible for everyone. Some of these tasks are:

🏑 Identify who is coming to play hockey and make a line-up based on that

📢 Arrange who from your team whistles the games on which you are assigned

🍻 Make your team enthusiastic, so that everyone is present on Mondays and during drinks/parties

📞 You communicate with the board & committees and ensure that your team is aware of the most important information

📍 Organize team activities, this can also be done with the help of your teammates

Do you recognize yourself in this? Then make sure you become the team captain of your team, so that you can have an unforgettable hockey year together! The choice of the team captain can be passed on by sending an email to neverless@bestuur.nl