29-09-2020

Solliciteer nu voor de MediaCo of EJC!

📸 Mediacommissie 📸

Krijg jij een geweldig gevoel als je het perfecte plaatje schiet? Ga je liever met je camera naar een romantisch diner dan met je crush? Meld je dan nu aan voor de MediaCo! Binnen deze commissie krijg je de kans om tijdens de hockeyavonden, borrels en evenementen de leden op hun paasbest op de foto te zetten! Daarnaast zal je mooie teksten aanleveren voor je vaste rubriek in de MOL. Deze kan en mag je zo gek maken als je wil! Strooi met schittermagische foto’s die de voosboom haar bladeren des te meer bevestigen. Klinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Solliciteer dan voor de mediacommissie!

🥇Eerstejaarscommissie🥇

Ben jij eerstejaarslid van Never Less, en wil jij jouw Never Less-carrière een head-start geven? Dan is de eerstejaarscommissie misschien wat voor jou! Met jouw commissiegenoten organiseer je leuke activiteiten op de maandagavonden en tijdens de borrels. Verder is er natuurlijk ook ruimte om jouw eigen ideeën tot leven te brengen. Ben jij sociaal en ontmoet je graag nieuwe mensen? Solliciteer dan voor de eerstejaarscommissie!

✅ Je kan je aanmelden voor een commissie door een mail te sturen met CV en motivatie naar bestuur@neverless.nl. Voor vragen over de commissies kan je ons ook altijd aanspreken, appen of mailen.