25-11-2020

Bewegen voor Bier

🍻 Bewegen voor Bier 🍻
Zijn jullie ook klaar met het eindeloze bankhangen en het niet zien van je teamgenoten? Wij, de EJC, in ieder geval wel en willen hier graag verandering in brengen met de Bewegen voor Bier challenge! Het idee is een interne competitie tussen de teams net zoals bij hockey, echter in plaats van punten te scoren met het uitspelen van je tegenstander, scoor je nu punten door te sporten en andere activiteiten te doen met je teamgenoten! Het team dat op 18 december de meeste punten heeft bemachtigd zal een bijzonder lekkere prijs winnen die nader bekend gemaakt wordt. Ook zijn er prijzen voor de nummers 2, 3, 4 en 5!

↪ De challenge bevat 2 onderdelen; een Sportieve en een Sociale kant. Zo worden jullie aangemoedigd om bijvoorbeeld te gaan squashen, hardlopen of te tennissen maar ook te gaan borrelen, spelletjes spelen of een goede movienight te houden. Ook als jullie een andere leuke activiteit hebben gedaan mogen jullie deze doorsturen. 

✅ Heb je een van de activiteiten van de lijst gedaan of heb je iets anders leuks gedaan met je teamgenoten; maak er een foto van en stuur deze samen met beschrijving, deelnemers en teamnaam naar:
✉ ejc@neverless.nl

Denk erom, het is wel de bedoeling dat je je aan de huidige corona maatregelen houdt.