19-04-2021

Merry Christmas

Het 31e bestuur wenst jullie fijne feestdagen en een sportief 2021! 🎄🍾🏑

Kerstboodschappen van de commissies 💚

Lieve leden,
Heel veel kerstwensen lijken sterk op kerstbomen, ze zijn redelijk afgezaagd.. dus ook die van ons! Namens de beleidsadviescommissie wensen wij jullie een fijne kerst en een gezond 2021! Op naar een jaar met veel winsten op en naast het veld 😉 Maar vooral naar een tijd waar we weer samen kunnen sneuvelen 🤞🏼Geniet deze kerst en oud&nieuw met volle teugen van de drankjes en dan zien we jullie weer in het nieuwe jaar! 
Liefs, de BAC

Lieve leden,
Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig en welvarend 2021 🥂✨. Hopelijk zien we jullie na deze dagen weer tijdens allerlei Zoom-activiteiten, en als het mogelijk is weer op het hockeyveld!
Met girale groet, de Kasco💰

Lieve Never Lessers,
Wij wensen jullie een prachtig mooie vakantie toe met gezellige kerstdagen en een denderende jaar wisseling! Moge 2021 jullie veel avontuur en mooie nieuwe herinneringen brengen. En moge 2021 zo veel drank bevatten dat 2020 slechts een vage schim uit het verleden wordt.
Met actieve groet, de Acsie 🥂

Lieve kinders,
Wij wensen jullie fijne feestdagen en een magisch creatief 2021.
Wij hopen dat wij jullie komend jaar eindelijk weer eens dronken in het echt kunnen zien in plaats van dronken op ons computerscherm. Cameron zit al te smachten om jullie in alle glorie vast te leggen! 📸
Joejoe, de MediaCo

Liefste leden,
Het EJC wilt jullie de fijnste dagen wensen met hopelijk veel gezelligheid! 🍻🌟 Stay safe in deze tijden, we hopen jullie heel erg snel weer te zien, offline of online! 🏑💻
Kusjes, de EJC 🥰