28-09-2020

Acsie activiteit: speurtocht!

Hola lieve Never Lessers,
Helaas zit een groot openingsfeest er nog niet in, maar in plaats daarvan heeft de Acsie een mooie speurtocht voor jullie uitgezet🔎⏩! Op donderdag 8 oktober zullen wij met z’n allen de uithoeken van Rotterdam verkennen, waarna we de avond afsluiten met een gezamenlijke borrel tot in de late uurtjes! (Mits de coronamaatregelen dit toelaten) Hier zullen de winnaars van de speurtocht beloond worden 🍻!
Schrijf je in groepjes van 4 in via de Google Forms. Per groepje betaal je een bedrag van 10 euro (2,50 p.p.) om deel te mogen nemen. Alle groepjes vetrekken tussen 19.00 en 20.00 vanaf de Kralingse Plas (exacte details volgen!). Schrijf je snel in, want vol=vol!
shorturl.at/uwPR5
——————————————
Hola dear Never Lessers,
Unfortunately we won’t be able to give a grand “start of the season” party, but instead the Acsie has put together a little scavenger hunt 🔎⏩! On Thursday the 8th of October we will be exploring the city of Rotterdam. Afterwards we will end the night with a couple of drinks at a secret location, were also the winners of the hunt will be rewarded🍻!
You can sign up in groups of 4 via the Google forms. Each group pays 10 euro’s (2,50 p.p.) to enter. All groups will depart between 7 and 8 pm from Kralingse Plas (exact details will be revealed later on). Make sure to subscribe fast, because first come, first served!
shorturl.at/kxKPQ