25-11-2020

Bewegen voor Bier

🍻 Bewegen voor Bier 🍻
Zijn jullie ook klaar met het eindeloze bankhangen en het niet zien van je teamgenoten? Wij, de EJC, in ieder geval wel en willen hier graag verandering in brengen met de Bewegen voor Bier challenge! Het idee is een interne competitie tussen de teams net zoals bij hockey, echter in plaats van punten te scoren met het uitspelen van je tegenstander, scoor je nu punten door te sporten en andere activiteiten te doen met je teamgenoten! Het team dat op 18 december de meeste punten heeft bemachtigd zal een bijzonder lekkere prijs winnen die nader bekend gemaakt wordt. Ook zijn er prijzen voor de nummers 2, 3, 4 en 5!

↪ De challenge bevat 2 onderdelen; een Sportieve en een Sociale kant. Zo worden jullie aangemoedigd om bijvoorbeeld te gaan squashen, hardlopen of te tennissen maar ook te gaan borrelen, spelletjes spelen of een goede movienight te houden. Ook als jullie een andere leuke activiteit hebben gedaan mogen jullie deze doorsturen. 

✅ Heb je een van de activiteiten van de lijst gedaan of heb je iets anders leuks gedaan met je teamgenoten; maak er een foto van en stuur deze samen met beschrijving, deelnemers en teamnaam naar:
✉ ejc@neverless.nl

Denk erom, het is wel de bedoeling dat je je aan de huidige corona maatregelen houdt.

17-11-2020

Bierproeverij

Hola party people,

Helaas zit een heerlijke escalatieavond er fysiek nog niet in, maar dat betekent niet dat wij hebben stilgezeten! Op vrijdag 20 november organiseren wij in samenwerking met De Smitse een online bierproeverij. Voor slechts 8 euro p.p. krijg je vijf lekkere speciaal biertjes die we met z’n allen tijdens een prachtige ZOOM sessie zullen nuttigen. Schrijf je dus in via de Google Form, verzamel wat vrienden thuis (denk wel aan de corona-richtlijnen!) en het ready to zoom.

Liefs, de Acsie

03-10-2020

Korting op de hockeyspullen!

🏑 Koop je nieuwe hockeymaterialen met korting bij DAKA!

📲 Download de DAKA VIP-app, maak een account aan en vul de unieke activatiecode in bij ‘Groepen’. Als lid van Never Less pak je op deze manier 10% korting, dit gaat bovenop de korting van 4% die je met de app ontvangt. Totaal komt dit dus op 14% neer! Woehoee!

Verder ontvang je bij aanmelding eenmalig 5 euries shoptegoed. Belangrijk om te vermelden is dat de korting alleen geldig is over de bruto adviesprijs.(s/o naar de penning)

29-09-2020

Solliciteer nu voor de MediaCo of EJC!

📸 Mediacommissie 📸

Krijg jij een geweldig gevoel als je het perfecte plaatje schiet? Ga je liever met je camera naar een romantisch diner dan met je crush? Meld je dan nu aan voor de MediaCo! Binnen deze commissie krijg je de kans om tijdens de hockeyavonden, borrels en evenementen de leden op hun paasbest op de foto te zetten! Daarnaast zal je mooie teksten aanleveren voor je vaste rubriek in de MOL. Deze kan en mag je zo gek maken als je wil! Strooi met schittermagische foto’s die de voosboom haar bladeren des te meer bevestigen. Klinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Solliciteer dan voor de mediacommissie!

🥇Eerstejaarscommissie🥇

Ben jij eerstejaarslid van Never Less, en wil jij jouw Never Less-carrière een head-start geven? Dan is de eerstejaarscommissie misschien wat voor jou! Met jouw commissiegenoten organiseer je leuke activiteiten op de maandagavonden en tijdens de borrels. Verder is er natuurlijk ook ruimte om jouw eigen ideeën tot leven te brengen. Ben jij sociaal en ontmoet je graag nieuwe mensen? Solliciteer dan voor de eerstejaarscommissie!

✅ Je kan je aanmelden voor een commissie door een mail te sturen met CV en motivatie naar bestuur@neverless.nl. Voor vragen over de commissies kan je ons ook altijd aanspreken, appen of mailen.

Word jij captain?

Nu de teams zijn gevormd, is het tijd voor de volgende stap; de zoektocht naar de juiste teamcaptain! Als teamcaptain heb je verschillende belangrijke taken om het seizoen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Een aantal van deze taken zijn:

🏑 Inventariseren wie er komt hockeyen en het maken van een opstelling

📢 Regelen wie uit jouw team de wedstrijden fluit als jullie zijn ingedeeld

🍻 Jouw team enthousiast maken zodat iedereen aanwezig is, op de maandagen én tijdens de borrels en feesten

📞 Je communiceert met het bestuur en de commissies en zorgt ervoor dat jouw team op de hoogte is van de belangrijkste informatie

📍 Het regelen van teamuitjes, dit kan natuurlijk ook met hulp van jouw teamgenoten

Herken jij jezelf hierin? Zorg dan dat je teamcaptain wordt van jouw team, zodat jullie samen een onvergetelijk hockeyjaar zullen hebben! De uiteindelijke keuze kan worden doorgegeven middels het sturen van een mail naar neverless@bestuur.nl

Now that the teams have been formed, it is time for the next step; the search for the team captain! As a team captain you have several important tasks to fulfill to make this season as fun as possible for everyone. Some of these tasks are:

🏑 Identify who is coming to play hockey and make a line-up based on that

📢 Arrange who from your team whistles the games on which you are assigned

🍻 Make your team enthusiastic, so that everyone is present on Mondays and during drinks/parties

📞 You communicate with the board & committees and ensure that your team is aware of the most important information

📍 Organize team activities, this can also be done with the help of your teammates

Do you recognize yourself in this? Then make sure you become the team captain of your team, so that you can have an unforgettable hockey year together! The choice of the team captain can be passed on by sending an email to neverless@bestuur.nl

28-09-2020

Acsie activiteit: speurtocht!

Hola lieve Never Lessers,
Helaas zit een groot openingsfeest er nog niet in, maar in plaats daarvan heeft de Acsie een mooie speurtocht voor jullie uitgezet🔎⏩! Op donderdag 8 oktober zullen wij met z’n allen de uithoeken van Rotterdam verkennen, waarna we de avond afsluiten met een gezamenlijke borrel tot in de late uurtjes! (Mits de coronamaatregelen dit toelaten) Hier zullen de winnaars van de speurtocht beloond worden 🍻!
Schrijf je in groepjes van 4 in via de Google Forms. Per groepje betaal je een bedrag van 10 euro (2,50 p.p.) om deel te mogen nemen. Alle groepjes vetrekken tussen 19.00 en 20.00 vanaf de Kralingse Plas (exacte details volgen!). Schrijf je snel in, want vol=vol!
shorturl.at/uwPR5
——————————————
Hola dear Never Lessers,
Unfortunately we won’t be able to give a grand “start of the season” party, but instead the Acsie has put together a little scavenger hunt 🔎⏩! On Thursday the 8th of October we will be exploring the city of Rotterdam. Afterwards we will end the night with a couple of drinks at a secret location, were also the winners of the hunt will be rewarded🍻!
You can sign up in groups of 4 via the Google forms. Each group pays 10 euro’s (2,50 p.p.) to enter. All groups will depart between 7 and 8 pm from Kralingse Plas (exact details will be revealed later on). Make sure to subscribe fast, because first come, first served!
shorturl.at/kxKPQ

10-09-2020

Kennismakingsborrel

🍻 Kennismakingsborrel 🍻Wil je alvast wat potentiële teamgenoten leren kennen of ben je gewoon toe aan een alcoholische versnapering? Kom dan langs bij de borrel op 10 september in de Beurs! De inloop is vanaf 21u en de eerste €100 aan goudgele pretcilinders zijn op onze kosten!‼ Wil je komen? Schrijf je dan in via de onderstaande link: shorturl.at/pxCFZ

08-09-2020

We zitten vol!

💚 De ledenstop is behaald 💚 Heb je je vandaag ingeschreven? Check dan je mail of je op tijd was voor het bemachtigen van je plek