Beste oud-leden,

In de afgelopen 26 jaar is een groot aantal mensen verbonden geweest aan Never Less. Vrienden van Never Less is voor alle mensen die graag verbonden willen zijn aan de vereniging, maar niet meer kunnen of willen spelen. Voor oud-leden is dit de kans om op de hoogte te blijven en contact te houden met overige oud-leden.
Om lid te worden van Vrienden van Never Less wordt een kleine bijdrage gevraagd van minimaal €25,-. Met deze bijdrage worden speciale projecten gefinancierd.
De Vrienden van Never Less worden op de hoogte gehouden door middel van een nieuwsbrief die 4 keer per jaar verstuurd wordt. Ook mogen ze vijf keer per jaar meespelen bij E.H.V. Never Less, krijgen ze gratis toegang tot de ledenfeesten en kan je (tegen een gereduceerd bedrag) mee op toernooi. Er wordt ook een speciale Vrienden van Never Less Facebook aangemaakt. Op deze manier kunnen jullie ook contact houden met de andere Vrienden.
Dus vul nu onderstaand inschrijfformulier in en word nu Vriend van Never Less!

Het XXVIe Bestuur der E.H.V. Never Less

Inschrijfformulier

(Download het bestand, invullen in Word, opslaan als PDF en ondertekenen met Adobe Reader of een formulier uitprinten, met pen invullen en inscannen.)