Pakverhuur

Never Less is in het bezit van het prachtige kuikenpak. Dit pak is geschikt voor vrijwel alle gelegenheden. Denk hierbij aan verjaardagen (met of zonder thema), bedrijfsuitjes, teamuitjes, consequenties na verloren weddenschappen, maar ook ‘gewone’ avonden met vrienden. Zeker in deze tijden met een maximaal aantal bezoekers van 4, is het kuikenpak ideaal om je avond op te vrolijken! Is dat gefeest niets voor jou en zit jij liever in het kuikenpak op de bank met een theetje first dates te kijken? Niet getreurd! Ook voor deze situaties kan het kuikenpak gehuurd worden. Hieronder zijn een aantal foto’s te zien van het prachtige kuikenpak en de bijbehorende sfeerimpressie. 

Wil jij jouw quarantaine leuker maken? Voor slechts €10 kun jij dit pak huren! Stuur een mailtje naar bestuur@neverless.nl voor meer informatie. 

Is Pasen niet zo jouw feest? Misschien is het sinterklaaspak dan iets voor jou! Hieronder zijn wat foto’s te zien van de gezelligheid die het pak met zich meebrengt. Het sinterklaaspak is te huren voor €20. Ook hiervoor kun je een mailtje sturen naar bestuur@neverless.nl.