HockeyCo

Tes Wolthuis - Voorzitter

Hee allemaal! 

Ik ben Tes, dit jaar de voorzitter van de HockeyCo. Naast hockeyen in de Watervallen en Dames 1, doe ik mijn Master Klinisch Forensische Psychologie in Tilburg. 

Inmiddels ben ik al 5 jaar lid bij Never Less en heb ik er al een aantal actieve jaren op zitten. Na mijn bestuursjaar als Commissaris Technische Zaken in het XXXIe, maakte ik deel uit van de Technische Commissie. Dit jaar werd dat de HockeyCo. Het is dus wel duidelijk wat voor soort commissie ik graag doe… 

Tot op de velden!

Rick Wagenveld - Commissielid

Mijn naam is Rick en op de pagina van de Kascommissie heb ik een prachtige introductie geschreven over mezelf, dus ik verwijs jullie daar graag naartoe. Naast de Kascommissie maak ik dit jaar ook onderdeel uit van de HockeyCo. Binnen deze commissie ben ik primair verantwoordelijk voor de opkomst op de maandagavond wat inhoudt dat ik de opkomst monitor van alle teams met behulp van het opkomstformulier en contact heb met alle teamcaptains wanneer teams dreigen met te weinig spelers te zijn. Verder vind ik het super leuk om samen met mijn commissiegenoten na te denken over alles gerelateerd aan hockey en continuïteit te creëren ten aanzien van de aanpak die we nu hebben.

Ilse van Beurden - Commissielid

Hoii! Ik ben Ilse en ben algemeen lid van de Hockeycommissie. Als vijfdejaars lid bij Never Less besloot ik om na twee jaar stukjes te schrijven mijzelf eens bezig te houden met meer hockey gerelateerde zaken. Als algemeen lid houd ik mijzelf wat meer op de achtergrond door mijzelf onder andere bezig te houden met het drinken van biertjes tijdens de vergaderingen. Om dit wat makkelijker te maken, vinden onze vergaderingen regelmatig plaats in verscholen parels (cafés) in Rotterdam. Een echte aanrader voor iedere commissie! 

 

Ardin Kropff - Commissielid

Hoi, ik ben Ardi(e)n. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de trainingen van de interne competitie van Never Less. Als interne trainer is het belangrijk om trainingen te geven van goed niveau en om de training toegankelijk te houden voor alle spelers. De HockeyCo is dit jaar een nieuwe(re) commissie en daarom zijn wij hard bezig om een nalatenschap te creëren voor de toekomstige HockeyCo’s. In overleg met de Technisch Commissaris en voorzitter van de HockeyCo werk ik aan een trainingsboek waarin een schema en verdeling voor de trainingen komt te staan. Hiermee hopen wij dat de trainingen meer structuur en een betere inhoud zullen krijgen; zowel voor beginnende als gevorderde hockeyers.

In het dagelijks leven ben ik ook gewoon student en kan ik genieten van een goed biertje. Een van de dingen die wij als HockeyCo doen is het bezoeken van parels en voor mij was een hoogtepunt toch wel het ontdekken van een nieuw biertje: Delirium Christmas. De smaak en afdronk zijn vergelijkbaar met zijn zusje de Delirium Tremens, maar toch net weer anders en rijker van smaak. De ontdekking was een euforisch moment!