GoDoCo

Goede Doelen Commissie

Tica - Voorzitter

Hee! Ik ben Tica, 26 jaar oud en tweedejaars lid bij Never Less. Ik ben in april dit jaar begonnen en het beviel zo goed dat ik heb besloten een actievere rol op me te nemen bij Never Less! Ik zit in mijn laatste jaar Hotelschool Den Haag en loop momenteel stage bij Oma’s Soep, wat zich inzet om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Een mooie connectie met de GoDoCo dus. Ik ga me dit jaar inzetten samen met de rest van mijn commissie om een verschil te maken waar mogelijk! 

Eva Mostert - Vrijwilligerscoördinator

Hoii! Ik ben Eva, 23 jaar en dit is mijn 4e jaar bij Never Less. Afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gehad en in februari begin ik met de pre-master pedagogische wetenschappen in Leiden. De afgelopen twee jaar heb ik samen met Cameron plaatjes geschoten tijdens borrels, evenementen en wedstrijden. Hoewel ik dit altijd met veel plezier heb gedaan was het dit jaar tijd voor wat anders. Het leek mij leuk om me in te zetten voor de vereniging en tegelijkertijd wat voor een ander te kunnen doen. En daar is de GoDoCo de commissie voor!

Janneke Bok - Evenementen

Hoi! Ik ben Janneke, 21 jaar en dit is mijn derde jaar alweer bij Never Less. Ik heb vorig jaar mijn bachelor geneeskunde afgerond en doe nu de master Health Economics, Policy and Law. Ik ben dit jaar bij de Goede Doelen gegaan omdat het me erg leuk leek om actiever te worden bij Never Less terwijl ik tegelijk ook iets goeds doe voor een ander. Ik zal dit jaar verantwoordelijk voor de evenementen die de Goede Doelen commissie zal organiseren.  Het mooiste lijkt het me om dit jaar een bingo-avond te organiseren voor ouderen. Want wat is er nog leuker om zo’n gezellige bingo-avonden, die wij ook kennen van de bingo-avonden in de Irish pub, te combineren met een goede daad te doen voor een ander. Ik hoop dat we jullie even enthousiast kunnen krijgen en jullie veel op onze vrijwilligerswerk activiteiten te zien:)

Ellen van Domselaar - Commissaris Extern

Hi! Ik ben Ellen, 22 jaar oud en eerstejaars lid bij Never Less. Ik heb hiervoor in Groningen gestudeerd, en wat is nou een beter manier om een nieuwe stad te leren kennen dan door je in te zetten voor verschillende goede doelen in Rotterdam? Ik studeer de master Global Business and Sustainability aan de Erasmus Universiteit, een goede match dus met de GoDoCo. Ik kijk er daarom naar uit om iets terug te doen voor Rotterdam, niet alleen vanuit de GoDoCo, maar vanuit   alle leden van Never Less!