GoDoCo

Goede Doelen Commissie

Kika van Eck - Voorzitter

Hoi, Kika hier! Ik ben 21 en studeer Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek in Leiden. Dit is mijn eerste jaar bij NeverLess en had om eerlijk te zijn niet verwacht dat ik actief zou worden binnen de club, maar toen ik de groene folder per toeval onder mijn neus kreeg bij de BBQ was mijn nieuwsgierigheid gewekt. De GoDoCo leek me al gelijk een mooie commissie waaruit we niet alleen aan onze vereniging bij zouden kunnen dragen, maar ook aan een stukje Rotterdam. Ik hoop dan ook komend jaar deze nieuwe commissie een goede start te geven, en dat we met zijn allen, dus ook jullie, onze stad wat mooier, gelijker en gelukkiger kunnen maken.

Hannah Holierhoek - Commissielid

Hi! Ik ben Hannah, 22 jaar en bezig met mijn 4e jaar bedrijfskunde. Dit is mijn 2e jaar bij Never Less en ik wilde dit jaar heel graag actief worden bij deze prachtige club! Voor mijn studie hoef ik dit jaar nog maar 2 vakken te halen, dus ik heb genoeg tijd om handen om me volledig in te zetten voor de godoco. Juist deze commissie sprak me zo aan, omdat we op deze manier iets terug kunnen doen voor de maatschappij. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met jullie en mijn mede commissieleden iets heel moois neer te zetten dit jaar. Tot op de velden en feestjes!

Stijn Donkers - Commissielid

Hey, ik ben Stijn, 25 jaar en al een eeuwigheid Never Lesser. Ik heb de afgelopen jaren al verschillende actieven functies bekleed en kijk er enorm naar uit om me dit jaar in te zetten voor de GoDoCo. Samen met mijn commissiegenoten hoop ik jullie te enthousiasmeren om een steentje bij te dragen aan de maatschappij!

Saranda Boere - Commissielid

Mijn naam is Saranda, ik ben 23 jaar en volg momenteel de master Global Business and Sustainability aan de Erasmus Universiteit. Ik ben zelf altijd veel bezig met duurzaamheid en goede doelen, daarom heb ik me opgegeven voor de GoDoCo. Ik kijk er daarom naar uit om als GoDoCo iets te betekenen voor Rotterdam!

Mila Dubbeldam - Commissielid

Hi allen! Mijn naam is Mila en ik ben 19 jaar. Wat bleek het een uitstekende keus om me aan te melden bij deze hockeyclub waar ik nieuwe mensen heb leren kennen en m’n conditie nog een beetje kon behouden in het studentenleven. Ondanks de matige eindpositie van vorig jaar heb ik de wedstrijden en activiteiten toch als erg mooi ervaren. Ik heb superveel zin in mijn tweede jaar hier met lekker veel hockey en waarschijnlijk een betere eindplaats. Dit jaar ben ik actief in de GoDoCo en ben enthousiast om m’n handen uit de mouwen te steken. Ik hoop op deze manier meer bewustzijn te creëren onder de leden over het doen van vrijwilligerswerk. Verder zit ik nu in het tweede jaar van psychologie en heb ik een zwak voor lekker eten, kleding en wintersport. Ik kijk uit naar de feestjes, fanatieke wedstrijden en natuurlijk de acties voor de goede doelen. Tot gauw!