BlatCo

Tessa Branderhorst – Voorzitter

Hi! Ik ben Tessa, 21 jaar en zit in mijn 3e jaar van de studie Psychologie. Ook is dit mijn 3e jaar bij Never Less en zit ik dit jaar in de BlatCo. In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk druk bezig om de Blatta samen met mijn commissie zo leuk mogelijk te maken, maar vind ik het ook leuk om te fotograferen en zoek ik vaak een excuus om de stad in te gaan voor een shop sessie. 🙂 Ik heb heel erg veel zin om dit jaar drie mooie bladen uit te geven dit jaar!

Evie – Secretaris 

Hoi allemaal! Ik ben Evie, 20 jaar, en ik zit in m’n tweede jaar van Communication & Media aan de Erasmus Universiteit. Naast hockey, ben ik altijd bij voor een feestje, een etentje of een concert, als het maar niet op de maandagavond wordt gepland ;). Dit is mijn tweede jaar bij Never Less, en als secretaris van de BlatCo ben ik nu niet alleen actief op de velden, maar ook een officieel actief lid! Ik kijk er hartstikke naar uit om drie keer een prachtig exemplaar van de Blatta uit te geven, en samen met mijn commissiegenootjes gaan we er wat moois van maken.

Niencke – Commissielid

Mijn naam is Niencke en op de velden draag ik het roze shirtje van Pinkwins! Ik ben dit jaar ook onderdeel van de BlatCo, waar wij verslag doen over alles wat zich binnen Never Less afspeelt. Ik kijk er naar uit om dit jaar actief te zijn binnen Never Less en kan niet wachten om samen met mijn commissie drie hele leuke bladen neer te zetten!

Lisse – Commissielid

Hoii! Mijn naam is Lisse en ik ben dit jaar voorzitter van de BlatCo. Ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam en ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie Management of International Social Challenges aan de EUR. In mijn vrije tijd ga ik het liefst naar zo veel mogelijk concerten. Grote artiesten, kleine artiesten, ik vind het allemaal leuk. Daarnaast ga ik graag naar RoCycle en yoga. Ik speel dit jaar bij de Jäger Jagers en ben nu ook voor het eerst actief bij Never Less. Ik kijk er heel erg naar uit om 3 mooie Blatta’s te gaan maken!