BlatCo

Beatrice Bensdorp – Voorzitter

Hoi allemaal! Ik ben Beatrice en alweer derdejaars bij Never Less en op de studie. Vorig jaar mocht ik mij inzetten voor de eerste Mediaco en dit jaar maak het debuut als voorzitter in de eerste Blatcommissie! De perfecte manier dus om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Daarnaast ben ik dus ook derde jaars Bestuurskunde student, maar neem daar even een pauze van. Dit jaar richt me dan ook op mijn minor Journalistiek. Schrijven is dus echt mijn ding en ik hoop dat dit ook te laten zien in de tijdschriften! 🙂 

Chanelle Marcos – Commissielid

Dag Neverlessers,

Ik ben Chanelle, 20 jaar jong en zit in mijn eerste jaar gezondheidswetenschappen. Ik solliciteer zeker op het eeuwig student zijn aangezien dit mijn 4e studie jaar is en gewoon alweer opnieuw aan een studie ben begonnen. Verder schrijf ik graag over het leven en geniet ik zeker van wat goud hele rakkers. Buiten het studentje spelen zit ik komend jaar met trots in de Blatco en ik hoop u komend jaar te voorzien van een fantastische Blatta. Alvast veel lees en kijk plezier.

Jente Peerbooms – Commissielid 

Hoi hoi! Ik ben Jente, 20 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Ook wel de knip en plak opleiding genoemd haha. Ik ben altijd wel bezig met sporten. Als het niet hockey is, is het wel de sportschool ;). Verder ben ik een groot fan van wintersporten en kan ik niet wachten tot we weer mogen. Maar naast al het sporten ben ik ook altijd wel in voor een biertje na de wedstrijden. Ik heb alvast heel veel zin in komend jaar en de leuke activiteiten die er aan gaan komen. En we gaan er met de BLATTA voor zorgen dat hier een mooi tijdschrift uit komt! Heel veel zin in!!

Maaike van ‘t Spijk – Commissielid

Hey iedereen, ik ben Maaike, ben 21 jaar en ik zit dit jaar in Blatco. In m’n vrije tijd doe ik van alles en nog wat zoals bakken, ukulele spelen en Netflixen. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn, maar ook om samen te werken aan projecten, dus Blatco is de ideale combinatie!