Wij zijn de Wondertijgers. Wij zijn niet zomaar streepjeskatten of ééndagstijgers. Wij zijn zo vervelend als een tijgermug, zo warm als tijgerbalsem en zo ambitieus als een carrièretijger. Onze vacht is geel door de vele biertjes tijdens de derde helft. Maar we hebben nog steeds een echt tijgerhart; wild, sterk, stoer, strijdlustig, onvermoeibaar en ongeremd. Er leven nog maar weinig tijgers in het wild, maar we doen er alles aan om ons soort van de bedreigde diersoorten lijst te halen. Alleen echte tijgers maken deel uit van dit team #doeniettijgeralsjepussybent.

Jagen doen we meestal ‘s nachts en we verslinden daarbij alles wat beweegt. Door ons goede nachtzicht ontkomt niemand aan onze klauwen. Onze oppertijger en bar- en kroegtijgers bereiken wel snelheden tot 60 km per uur. Iedere maandagavond komen wij samen en dan strijden we voor punten. Niet alleen voor doelpunten maar ook voor tijgerpunten. Wist je dat speeksel van tijgers ontsmettend werkt? Dus kom het een keer uitproberen met een van onze stoeitijgers. Zo kan je werken aan je tijgerpunten om vervolgens wakker te worden met een tijgerbrood als ontbijt. Dus ga een keer met ons een drankje doen en kom erachter wat een echte kroegtijger is. Ons motto is dan ook: ’S nachts een tijger, ’s ochtends een kater.

Zie je nou een leuke tijger rondlopen waarmee je wel een tijgerbroodje zou willen eten, spreek ons dan aan en kom erachter waarom we de Wondertijgers genoemd worden!

Grrrroetjes,
De Wondertijgers