Never Less
Hockeyvereniging
Rotterdam
0
Leden

E.H.V Never Less

E.H.V. Never Less is een sterk groeiende studentenhockeyvereniging voor Erasmus- en HBO-studenten. Sterker nog; de enige studentenhockeyvereniging van Rotterdam! Bij ons kun je meedraaien in onze roemruchte interne competitie. Het grootste deel van onze leden doet hieraan mee zodat we elk jaar een vrij grote poule kunnen vormen.

Hoe werkt die interne competitie? Eind september hebben de heren en dames van Never Less zelf teams gevormd, dit jaar zijn hier 8 mooie teams uitgekomen. Deze teams spelen elke maandag tegen andere Never Less teams. De teams bestaan uit zowel mannen als vrouwen van alle niveaus. Dit blijkt een grote uitdaging voor de ervaren spelers en een goede kans voor beginnende spelers om kennis te maken met het spel.

Bij Never Less draait het om twee dingen: Hockey en Plezier. Regelmatig zijn er etentjes, borrels en feesten en er zijn elk jaar een aantal speciale activiteiten zoals het Gala, het altijd succesvolle Never Less Ledenweekend en het jaarlijkse toernooi.

Houd je dus van hockeyen met andere studenten of wil je gaan beginnen en houd je van (heel) veel gezelligheid, dan ben je nu klaar met zoeken en hoef je alleen nog maar langs te komen.

E.H.V Never Less

De vereniging

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet.

Uitslagen

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet,

Speelschema

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet

Agenda

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet

Laatste Nieuws

Vrienden van Never Less

Beste oud-leden,

In de afgelopen 26 jaar is een groot aantal mensen verbonden geweest aan Never Less. Vrienden van Never Less is voor alle mensen die graag verbonden willen zijn aan de vereniging, maar niet meer kunnen of willen spelen. Voor oud-leden is dit de kans om op de hoogte te blijven en contact te houden met overige oud-leden.
Om lid te worden van Vrienden van Never Less wordt een kleine bijdrage gevraagd van minimaal €25,-. Met deze bijdrage worden speciale projecten gefinancierd.

Oprichting

Never Less is opgericht op initiatief van Ronald Velgersdijk in 1990. Ronald Velgersdijk was penningmeester van het eerste bestuur, dat verder bestond uit Roswitha Loomans (voorzitter), Esther Bloemenkamp (vicevoorzitter) en Giel Dirkx (secretaris). Zij waren destijds te herkennen aan hun paarse bestuurstrui. Roswhita Loomans kwam met de naam ‘Never Less’ nadat alle mogelijke combinaties de revue waren gepasseerd. Met minder namen ze nooit genoegen. 8 augustus 1990 gingen ze met zijn vieren naar de notaris en was Erasmus Hockey Vereniging Never Less van de Erasmus Universiteit een feit! Voordat Never Less een officiële hockeyvereniging was, werd er al wel gehockeyd. Dit was niet buiten op een veld, maar in de zaal van een politiebureau aan de Boezemtocht. Het eerste bestuur vond het toch tijd dat er aan veldhockey gedaan kon worden, dus zodoende hebben ze Never Less opgericht.

De vereniging telde in het eerste jaar 77 leden die verdeeld waren over 5 teams. Op dinsdagmiddag werd er onderling gespeeld op de velden van Victoria. Toch werd er al vanaf het begin gekeken of er niet ’s avonds gehockeyd kon worden. Uiteindelijk lukte dit bij HCR. In 2007 werden de eerste onderhandelingen gestart voor de verplaatsing naar R.H.V. Leonidas. Het duurde nog tot 2009 voordat hier gehockeyd kon worden. Dit jaar was er ook een behoorlijke ledengroei door de gunstige ligging van de velden.

<< < 1, 2, 3,…. , 11 > >>

redtube