Never Less

Pink Wins

2022-2023

Lieve Leden,

Wij zijn PinkWins, maar de meeste noemen ons ook wel de underdogs van de bitterballencompetitie. Afgelopen najaarscompetitie hebben wij namelijk een enorme inhaalslag gemaakt op de dag van de finale. Wij begonnen op de 7e plek en hebben ons met bloed, zweet en tranen naar de 2e plaats gewerkt 🥳 Ondanks dat ons team eigenlijk voornamelijk bestaat uit nieuwe Never Lessers, zijn wij eigenlijk altijd present! Op het eerste acsiefeest waren wij zelfs allemaal aanwezig 😍 Ook buiten de hockeyvelden zien we elkaar regelmatig, zo zijn we regelmatig in de vrienden te vinden.

Wij zijn PinkWins, oftewel de underdogs van de bitterballen competitie! Afgelopen najaarscompetitie was ons hoogtepunt op het veld, waarbij wij als 7e begonnen en als 2e eindigde 😎 Wij zijn vooral actief in het trainen van bakken, die wij op de TD’s, acsiefeesten en borrelavonden flink uitdelen 🍻 Daarnaast doen we zowel binnen als buiten de lijnen van het veld erg ons best. Zo dragen we graag ons steentje bij aan ✨de Voosboom✨

Hierbij meteen een oproep; we kunnen in een team vol beginners nog wel wat ervaren spelers gebruiken🤪 Tot op de velden (of in de Vrienden)