Never Less

Granny Sniffs

Welkom bij de Granny Sniffs!!!

De naam en slogan van ons team beloven al heel veel: een super gezellig, jong, en vooral ontzettend actief team. Waar die eindeloze energie vandaan komt mogen jullie zelf bedenken! 😉 

Toch is de naam niet ontzettend toepasselijk voor ons team. We zijn niet bejaard, snuiven niet (veel) en hebben helaas nog ontzettend weinig lijntjes en al wel een paar rimpels…

Wel worden wij als echte grannies als chagrijnig en geïrriteerd gezien, we zijn namelijk op de laatste plek van de sportiviteitslijst beland. Niet geheel eerlijk volgens ons, wij zijn namelijk juist de lieve grannies die 10 jaar oude zuurtjes gevonden op de bodem van een tas uitdelen. 

Maar ons team moet ook nog een beetje los komen binnen het geweldige Never Less. Zo gaan we steeds vaker samen naar activiteiten en staat ons eerste echte uitje dan ook gepland. En met de planning van de feestcommissie belooft het heel wat te worden! 

Wij kijken in ieder geval ontzettend uit naar de rest van het jaar. Niet alleen om een keer wat meer dan 2 wedstrijden in een seizoen te winnen, maar ook om meer vrienden te worden met jullie. Dus bij deze; Voel je welkom om gezellig op bezoek te komen bij de Grannies voor een goed gesprek, wat oude zuurtjes of wat anders lekkers!!