Stuko Bambi: Zoals Bambi door zijn voetjes zakt, zo zakte onze Bambi door zijn knieën. Deze positiviteitsgoeroe wordt ook wel getipt als de nieuwe Emile Ratelband. Met zijn strakke yels en garantie voor succes wordt deze captain achtervolgd door horden hete dames.

Goldie: Na een geslaagde carrière bij Dancing On Ice heeft deze ruige rakker een nieuwe toekomst gevonden. Ondanks dat de schaatsen al enige tijd zijn opgeborgen, valt Goldie soms terug in zijn oude gewoontes. Hoewel dit niet altijd het gewenste resultaat heeft, vallen de tegenstanders van hun stokkie.

Sugar: Volgt Goldie waar nodig. Na haar carrière als professioneel stripster en Dancing On Ice schaatster gaat ze vol voor de PradaPony’s. Haar motto “What you pay is what you get” is iedere maandag te zien als ze stipt bij het begin van de wedstrijd het veld op komt lopen. De pure vorm van Deutsche Pünktlichkeit heeft ze meegenomen uit haar vorige carrières.

Destiny: Iedereen praat over hem, echter heeft bijna niemand hem ooit gezien. Sommigen beweren dat hij op meerdere plekken tegelijkertijd in het veld staat. De verhalen van getuigen zijn berucht: “Die golvende lange haren en die zwoele cheeky knipoog vergeet ik nooit meer..”

Dirty Harry: AKA Handige Harry. Geroemd om zijn skills bij de vrouwtjes. Heeft het nog steeds over die ene avond in Las Vegas waar hij naast 3 miljoen ook nog een nier verloor. Tegenwoordig actief als forensisch onderzoeker om de rommel van anderen op te ruimen.

De Flixer: Mocht deze Flixer niet in de Skihut haar nieuwe Anton aan het zoeken zijn, dan is ze wel sociaal bezig. Naast haar actieve leven bij de PradaPony’s leest ze voor aan dove kinderen en bouwt ze op dit moment de Erasmusbrug na met luciferhoutjes op ware grote.

Gigi: Berucht bij de meeste teams is deze superspits. Het geheime wapen houdt hij nog even voor zichzelf, maar de Domino’s scooter vlak voor de training verraadt een hoop. Heeft de ambitie ooit nog op de olympische spelen te staan: “Met de huidige progressie acht ik alles mogelijk.”

Prada Princess: Met haar 5 paarden en 23 Prada tassen de grote sponsor achter ons succes. Niet te beroerd om voor iedere wedstrijd een nieuw paar schoenen te kopen. Zo berucht in de PC Hooftstraat dat bij een afwezigheid van 4 dagen er wordt gebeld of het wel goed gaat.

Hakoena Matata: De nieuwste aanwinst van de PradaPony’s.Voor een schamel bedrag van €12,97 overgenomen van de regionale vice-kampioen in Hong Kong. Scouts roemden zijn technische aanvallen en zijn looplijnen naar de bar. Na zijn taalcursus bij de nonnen wil hij graag Nederlandse openingszinnen oefenen bij zijn vrouwelijke tegenstanders.

Tijger: Maakt zijn bijnaam waar. Na het heroïsche gevecht met 3 Siberische tijgers tijdens zijn pelgrimstocht langs de Transsiberie Express is hij in Noord-Korea persoonlijk getipt door Kim Jong-Un voor de vrouwen. Ook ‘s nachts schijnt deze snelle spits als een katachtige te werk te gaan.

Ankie: Tussen al deze wilde paarden hoort ook een nuchtere fokker. Met al 9 olympische medailles is deze nationale recordhoudster een zekerheid in het team. Berucht door haar lange verhalen over de heldhaftige avonturen van Salinero en Bonfire is deze dame zeker het uitnodigen waard bij een kampvuur verhaal.

Chanelsa: Na haar rol in Frozen is het Chanelsa een beetje naar haar hoofd gestegen. Bij het pinnen van wéér een nieuwe Chanel tas durft ze nog rustig “let it go” mee te zingen, maar bij Prada durft ze niet meer binnen. Desalniettemin niet te beroerd om in het sterrenensemble van de PradaPony’s mee te hockeyen. Wat is ze lekker gewoon gebleven!

BlowJob: Als zelfs Ivo Niehe hem een 5 sterren beoordeling geeft, weet hij dat hij een unaniem belachelijk succes is. Ondanks zijn beveiligers open voor iedereen en niet te beroerd om je te vertellen over zijn ontmoeting met de Kardashians, Obama en goede vriend John de Bever. Verder wel zeer bescheiden hoor.

Lou: Spreek uit als Loe. Upcoming star in showbizz land. Na haar 4 optredens bij Hart van Nederland en Shownieuws mikt ze op nieuw succes bij het Rad van Fortuin. Door het heldhaftige verhaal van het redden van 4 Zuid-Oegandese vlinders, hoopt ze volgend jaar mee te dingen voor de Nobelprijs voor de Vrede.

Burk: Bulkend van het zelfvertrouwen zal deze dame niet snel van iets opkijken. Na het behalen van de titel op het NK “synchroon sjoelen” en EK “linksbenig aardappels schillen” op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Met haar vlekkeloze reputatie een ware aanvulling voor de ervaring op het veld.

Rover Sanne: Het Noorse wonderkind. Met de ambitie om snel een paar stappen hogerop te komen, ziet ze bij de PradaPony’s kansen liggen. “Het niveau gaat me prima af, maar vooral buiten het veld wordt het lastig. Øl (Bier) in Noorwegen is natuurlijk veel duurder, dus het tempo kan ik hier zelden bijhouden. “

Lakeisha: Door haar exclusieve opleiding op het eiland Tuvalu een van de droomverhalen van de ghetto. Nadat ze werd geboren in een kartonnen doos onder de Erasmusbrug is ze nu persoonlijk adviseur etiquette van menig CEO. Zelf ook niet te bescheiden om de wagen, een respectabele gouden Audi Q7, te parkeren tussen het volk.

Rover Hannelore: Tussen alle aangekochte vedettes ook een speelster uit eigen jeugd in het team. Geroemd voor haar hart voor de club weet deze dame iedereen te enthousiasmeren als het even niet helemaal loopt. “In de jeugd was de looplijn naar de bar het belangrijkste. Als ik Destiny nu weer naar huis zie lopen grijp ik meteen in. Ik probeer de cultuur van de club te bewaken waar mogelijk.”

Amberigo: De meest ervaren speelster van het team. Met haar expertise weet ze iedereen in gallop te krijgen. Na haar prachtige overwinningen samen met Ankie, waaronder het internationaal hoog aangeschreven toernooi in Lapland, is deze rots in de branding altijd belangrijk in en na de wedstrijden.