Beste leden,

Dit jaar viert E.H.V. Never Less haar vijfde lustrum. Om dit heugelijke feit groots te vieren is er een lustrumcommissie aangesteld.  De LuCo bestaat uit voorzitter Felix Haan, secretaris Marijke van Dijk, penningmeester Kristan van Baal, commissaris activiteiten Tessa Mooijman, en commissarisPR Jan-Jaap Loos.

Ons doel is om in samenwerking met het bestuur dit jaar extra glans te geven. Gedurende het hele jaar zullen wij extra activiteiten organiseren voor zowel huidige leden als oud leden.  Wij hopen dat iedereen daar met enthousiasme aan mee doet zodat we het 25-jarig bestaan van E.H.V. Never Less met zoveel mogelijk mensen kunnen vieren.

In ons streven naar een zilveren jaar met een gouden randje staan wij natuurlijk open voor vragen of suggesties. Wij zijn uiteraard op de maandagen op Leonidas te vinden, dus stap vooral op ons af. Daarnaast zijn wij bereikbaar op luco@neverless.nl en zullen er in de MOL of op de website regelmatig updates over LuCo activiteiten te vinden zijn. We gaan er met z’n allen een mooi jaar van maken!

De LuCo,

Felix, Marijke, Kristan, Tessa en Jan-Jaap