Lieve leden,

 

Even voorstellen: zoals vrijwel elke vereniging heeft ook E.H.V. Never Less een kascontrolecommissie (zegge KasCo). Dit jaar is de KasCo zorgvuldig samengesteld en wordt vertegenwoordigd door de volgende vier leden: Judith Elsinga, Siebren van Mourik, Fréderique de Bode en Michael van Enkhuizen.

 

Als nieuwe aanwinsten kennen we Judith en Siebren. Judith is erg enthousiast en een actieve Never Lesser. Verder is ze precies, wat zeker van pas gaat komen binnen de KasCo. Je mag haar ’s nachts wakker maken voor een boterham met pindakaas. Ook Siebren is nieuw dit jaar en erg goed met getallen. Hierdoor is hij zeker van waarde binnen de commissie. Verder is hij altijd in voor één laatste (speciaal) biertje. Fréderique stroomt dit jaar door als penningmeester. Door haar expertise en ervaring zal ze de nieuwe penningmeester dit jaar voldoende ondersteuning bieden. Fréderique is volledig vrij van gênante momenten en interessante weetjes. Michael is de oude rot binnen de KasCo en al bijna onderdeel van het meubilair. Zijn affiniteit voor getallen heeft hij bewezen door het mogen voorlezen van de getallen tijdens de bingo in de pub.

 

De voornaamste taak van de Kascommissie binnen de vereniging is het controleren, ondersteunen en adviseren van de Penningmeester. Gedurende het hockeyseizoen worden namelijk vele activiteiten georganiseerd en daarbij is het van belang dat de financiële middelen op de juiste manier worden aangewend. In principe wordt de KasCo maandelijks geüpdatet over de financiële voortgang door de penningmeester. De controlerende rol van de KasCo is met name van belang voor de Halfjaarlijkse- en Wisselings-ALV. Hierbij is sprake van een ‘fysieke’ controle waarbij het logboek van de Penningmeester, bestaande uit alle facturen en bonnetjes, wordt gecontroleerd. Deze controle voert de KasCo uit namens alle leden van de vereniging. Tijdens de ALV doet de KasCo verslag over de financiën van de vereniging, het functioneren van de Penningmeester en zullen zij zich tot in de details uitweiden over de verschillende gerechten die de Penningmeester tijdens de controles heeft bereid voor de KasCo.

 

Heb jij suggesties of vragen over de financiën van Never Less, schroom dan niet om de KasCo te mailen via kasco@neverless.nl.

 

Beste groet,

 

De KasCo

Judith, Siebren, Fréderique en Michael