Op een 2917 meter hoge berg ten zuidwesten van Thessaloniki, genaamd Olympus, hebben 20 mythologische figuren zich samengezworen tot een goddelijk geheel genaamd de Hockeygoden.

Gedurende het gehele collegejaar zullen wij strijden voor verschillende goddelijke, maar ook aardse titels hier bij Never Less. Met onze lichamen als die van een ware adonis en onze goddelijke allure zijn wij ervan overtuigd dat wij ver boven alle andere aardse concurrenten zullen rijzen. Met een team vol diverse goden zullen wij met ontzettend gevarieerd spel onze tegenstanders de wil opleggen. Denk bijvoorbeeld aan het overdonderen middels powerplay alla Hercules en HockeygodenBia. Mocht dit niet lukken kunnen wij middels de aanwezigheid van Venus en Aphrodite altijd nog onze tegenstanders betoveren met liefde; inclusief voosboom. Als laatste redmiddel hebben wij altijd nog Zeus die, wanneer hij met zijn stick zwaait, het echt laat donderen. Gelukkig, onder de zwaaiende scepter van Themis houden wij ons wel allemaal netjes aan de hockeyregels. Echter, zijn dit slechts een aantal van onze strijdplannen welke we natuurlijk niet allen hier prijs zullen geven. Mochten deze nou allemaal mislukken of een vakantietje nemen op Thessaloniki of een Grieks buureiland, hebben wij nog altijd Tyche onze Griekse geluksgodin, want er bestaat altijd zoiets als kampioensgeluk. Desondanks achtten wij al het bovenstaande niet nodig te hebben gezien wij Nike, de Griekse godin van de overwinning, hebben benoemd als aanvoerster.

Ten slotte is het sportieve aspect niet de enige reden waarom wij ons hebben verenigd. Gedurende verschillende activiteiten zullen wij, de godin van de nacht Nyx volgend, ten zeerste trachten om er een groot goddelijk feest van te maken en de gehele vereniging te laten mee genieten van onze goddelijke aanwezigheid.

Mochten jullie hier nou graag meer van willen meemaken, ga dan op zoek naar het team met de donkerblauwe polo’s waar een goddelijk licht vanaf straalt. Behalve Dionysos, de god van de wijn, zijn wij allemaal altijd in voor het geel-gouden godendrankje om te proosten op onze overwinning.