Iedere maandagavond trachten deze twintig schurken te ontsnappen aan de gevangenis die tegenwoordig studie wordt genoemd. Dit om samen te komen in een criminele organisatie genaamd Boevenbende.Want ja, zeg eerlijk, een goede boef heeft natuurlijk geen opleiding nodig!

Buiten het feit dat er iedere maandag nieuwe criminele plannen worden gesmeden, waar Willem Holleeder een puntje aan kan zuigen, wordt er ook nog gehockeyd. Aangezien de juten altijd op onze hielen zitten willen we in haastige spoed wel eens vergeten een wedstrijd niet te winnen. Helaas geen titel. Daarnaast zorgt onze criminele aard ervoor dat wij regelmatig regels in het veld overtreden. Sancties die daaraan verbonden zijn kunnen wij uiteraard helemaal niet mee dealen, wat een verklaring vormt voor onze ontzettend hoge ranking in het sportiviteitsklassement. Desondanks genieten wij ontzettend van het feit dat wij binnen de lijnen van het veld weer eens op vrije voeten zijn!

Dit alles gezegdhebbende wil ik alle overige leden van Never Less meegeven dat jullie net zo goed boef zijn als wij. Want zoals de Spaanse schrijver Pedro Calderón de la Barca in de 17e eeuw zei: “De grootste misdaad van de mens is geboren te zijn.”.

Boevenbende