IntroCo

Anouk Brand - Voorzitter

WhatsApp Image 2022-04-11 at 23.46.08

Hii

Mijn naam is Anouk Brand en ik ben de voorzitter van de IntroCo. Op het moment studeer ik master international supply chain management en ik heb een bachelor in Sportmarketing. Dit is mijn eerste jaar bij Never Less ik zocht een manier om het studentenleven en hockey te combineren. Die combinatie heb ik zeker gevonden!! Ik heb er heel veel zin om tijdens de eureka week meer mensen enthousiast te maken over Never less en een gave week neer te zetten!

Jonna Mout - Penningmeester

WhatsApp Image 2022-04-11 at 23.47.05

Hii

Ik ben Jonna Mout. Ik ben 19 jaar oud en zit in mijn eerste jaar economie en bedrijfseconomie aan de EUR. Ik woon sinds een paar maanden in Rotterdam en ben eerste jaars lid bij Never Less. Door mijn actieve team wilde ik zelf ook graag actief worden en ben ik dit jaar penningmeester van de introco. Ik zie er erg naar uit veel nieuwe leden te werven en een geweldige eurekaweek te organiseren!

Duuk de Kruyf

WhatsApp Image 2022-04-11 at 23.46.20

Hoihoi,

Mijn naam is Duuk, ik ben 19 jaar oud en ben tweede jaars student Chemische Technologie. Tevens is dit mijn tweede jaar bij Neverless. Zowel op als buiten het veld ben ik altijd van de partij, voor mij persoonlijk is de derde helft dan ook de belangrijkste helft. Ondanks de corona pandemie heb ik  toch een super leuke tijd gehad de afgelopen verenigings jaren. De sfeer en de gezelligheid van de vereniging wil ik graag overbrengen naar nieuwe toekomstige leden. Ik hoop dan ook samen met mijn commissie genoten een toffe week neer te zetten.  

Cheers

Fleur Westdijk

Hii leden van Never Less,

Ik ben Fleur, 19 jaar oud en dit jaar lid van de Introductiecommissie van Never Less. Ik zit in mijn tweede jaar van Rechten aan de EUR en ik woon sinds een paar maandjes in het o zo gezellige Rotterdam. Ik zocht naast mijn studie wat meer gezelligheid in Rotterdam en daarom ben ik lid geworden bij Never Less. Ik heb het super naar mijn zin en ik wil daarom ook veel studenten laten zien hoe leuk Never Less is tijdens de Eurekaweek en de open dagen. Samen met mijn andere commissieleden gaan we er iets moois van maken!

Groetjesss