Eerstejaarscommissie

Als EJC willen we dit jaar schitterende feesten & activiteiten organiseren voor onze lieve leden, denk hierbij aan een pubquiz/biercantus/themafeest/spelletjesavond/etc. Met als doel zoveel mogelijk leden actief verbinden met al het moois dat de studentenhockeyvereniging Never Less te bieden heeft. Naast de schitterende feesten willen we de maandagavonden nog leuker maken door daar zo nu en dan spellen te organiseren!

Voorzitter

He! Mijn naam is Joris en ik ben de voorzitter van de EJC voor dit jaar. Ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in het laatste jaar van Bedrijfskunde. Verder ben ik sinds dit jaar weer begonnen met hockeyen, iets waar ik een jaartje mee gestopt was, aangezien ik te druk bezig was met goudgele cilinders naar achter duwen op Oostplein. Naast mijn liefde voor hockey en Lauri, ben ik ’t liefst samen met vrienden commentaar aan het leveren op voetbalwedstrijden vanuit mijn luie stoel. Maar genoeg over mij. Voorzitter van de EJC, wat houdt dat precies in? Ten eerste zorg ik ervoor dat te allen tijde het overzicht binnen de commissie behouden blijft en dat elk commissielid zijn/haar taken op tijd op orde heeft. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt tussen de commissie en ons mooie bestuur. Verder zullen jullie mij zo nu en dan met een megafoon in mijn handen zien als er weer een super leuk EJC evenement aan komt!

Penningsmeester

Hoi! Mijn naam is Rogier en ik ben dit jaar de penningmeester van de EJC. Ik ben met 18 jaar de jongste van de EJC. Op dit moment ben ik ook net begonnen met mijn studie Bedrijfskunde en Rechten. Om toch een beetje te gaan sporten, ben ik dit jaar voor het eerst begonnen met hockey. Ik heb nog nooit gehockeyd, dus ik ben nog een beginneling. Naast het sporten ben ik ook vooral bij de hockey gegaan voor de gezelligheid. Een koud biertje na de wedstrijd gaat er bij mij altijd wel in. Naast de EJC bij Never Less zit ik ook nog bij de Activiteitencommissie van mijn studievereniging InDuplo. Maar nu meer over mijn functie bij de EJC. Ik ben vooral verantwoordelijk voor het geld. Wat zijn de kosten van een activiteit? Past dat binnen het budget of moeten we ergens anders geld vandaan halen? Verder zal ik ook bij de activiteiten en borrels aanwezig zijn om gezellig een biertje mee te doen!

Commissaris intern

Hoi! Mijn naam is Ana, en ik ben dit jaar de commissaris intern van de EJC. Ik ben 19 jaar en voor zover ik weet de enige bij Never less die niet studeert. Wel doe ik iets met m’n leven, ik werk namelijk full-time om komend jaar op reis te kunnen gaan naar Nieuw Zeeland. Verder speel ik sinds ik me kan herrineren hockey, en ben ik heel blij dat ik dit kan blijven doen, met jullie, bij Never less! 

Zoals jullie weten organiseren wij veel leuke activiteiten, en zorg ik er hopelijk als commissaris intern voor dat jullie ook komen naar die geweldige activiteiten, door jullie op de hoogte te brengen hiervan! Ik schrijf dus de tekstjes. Daarnaast houdt ik ook de sociale media bij van Never less, dus als er een leuk kiekje van jou verschijnt op instagram tijdens een activiteit, you’re welcome 😉 

Wij hebben er heel veel zin in dit jaar, en zorgen ervoor dat jullie het ook naar je zin gaan hebben!

Commissaris extern

Hi! Ik ben Eva en ik ben de commissaris extern van de eerstejaarscommissie. Ik ben 21 jaar en studeer communicatiewetenschap in Amsterdam. Het leuke hiervan is dat ik de technieken die ik leer tijdens mijn studie goed kan toepassen in de positie van commissaris extern. Na een tijdje niet meer gehockeyd te hebben, ben ik weer begonnen bij Never Less en zit ik in het allerleukste team, namelijk de Vlammetjes! 

Als commissaris extern ben ik het aanspreekpunt voor externe partijen en locaties. Indien er ergens een evenement of activiteit wordt georganiseerd door de EJC, zal ik contact opnemen met de externe partijen en daarbij onderhandelen over een goede prijs. Daarnaast bedenk ik wat er allemaal nog moet gebeuren voor een activiteit en beheer ik de tijdsplanning.