Eerstejaarscommissie

Karlijn Poos - Voorzitter

Hoi ik ben Karlijn Poos. Ik ben 21 jaar en woon sinds een paar maanden in Rotterdam, dat bevalt me goed! Momenteel zit ik in het eerste jaar Spatial Design op de Willem de Kooning academie. Dit is mijn eerste jaar bij Never Less en dit jaar mag ik de voorzitter zijn van de EJC. Ik kijk komend jaar ernaar uit om de borrels en de activiteiten op de maandagavonden te organiseren, samen met Noor, Tessa en Bregje, 

Tot snel op en naast de velden!

Noor van Genderen - Commissielid

Hoihoi allemaal! Ik ben Noor, 18 jaar oud en een eerstejaars Rechtsgeleerdheid studente aan de EUR. Ik kom uit Gouda, maar ik woon nu al een paar maandjes in Rotterdam, wat natuurlijk super leuk is. Ik had helemaal niet verwacht in mijn eerste jaar bij Never Less al actief te worden, maar ik ben altijd in voor een avondje gezelligheid, dus deze commissie was echt iets voor mij 🙂 Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met deze leuke meiden de borrels in te richten en leuke dingen te organiseren tijdens de maandagavonden, tot dan!

Tessa Branderhorst - Commissielid

Hi!
Ik ben Tessa, 20 jaar en zit nu in mijn tweede jaar Psychologie. Ook is het mijn tweede jaar bij Never Less. Vorig jaar hebben we niet veel van de activiteiten buiten hockey mee mogen maken, dus ik hoop dat wij dit jaar ons best kunnen doen om de borrels en activiteiten dubbel zo leuk te maken. Vorig jaar zat ik ook al in de eerstejaars commissie, maar dan bij mijn studie vereniging. Het is leuk om te zien dat mensen enthousiast worden om dingen die je met je commissie hebt georganiseerd, en daarom heb ik er dit jaar ook weer heel erg veel zin in. Ik hoop jullie allemaal te zien op de borrels en activiteiten!

Bregje de Moes - Commissielid

Hi, ik ben Bregje 19 jaar oud en dit jaar is mijn eerste jaar bij neverless. Ik heb hiervoor ook nog nooit gehockeyd, maar het leek mij een leuke uitdaging om het te leren in combinatie met gezelligheid. Ik hoop dan ook veel gezelligs te organiseren de komende tijd. Daarnaast zit ik in mijn tweede jaar van pedagogische wetenschappen en ben ik vaak te vinden met vrienden en familie! Ik heb veel zin om de komende tijd met mijn commissiegenootjes de borrels te organiseren en om jullie te leren kennen!