Eerstejaarscommissie

Jelle Stolk

Hé, ik ben Jelle 20 jaar oud en dit jaar de voorzitter van de EJC. Dit jaar zit ik alweer in mijn derde jaar Bedrijfskunde maar het studeren zit er voorlopig nog niet op. Naast hockey, gymmen en andere leuke dingen doen bij Erasmus Sport ben ik ook werkzaam bij een back. Ik woon sinds begin van het jaar in Rotterdam en dit bevalt zeer goed, ondanks de beperkingen momenteel. Als onderdeel van de EJC kijk ik uit naar het inrichten van mooie maandagavonden wanneer het weer mag, ook al zijn we nu erg enthousiast over de bewegen voor bier challenge. Ik hoop jullie in 2021 te zien op de maandagavonden en de borrels!

Jules van Ruitenbeek

Hoi! Ik ben Jules, 18 jaar oud en eerstejaars Filosofie studente. Vanuit Utrecht naar Rotterdam direct op zoek gegaan naar een leuke plek om te hockeyen, en dat is zeker gelukt! Naast het hockeyen ben ik tegenwoordig ook op de squashbaan te vinden. Klinkt nu heel sportief allemaal, maar ik ben ook altijd wel in voor een lekker biertje en een gezellige avond 😉 Dit jaar gaan we hopelijk mooie dingen voor jullie organiseren om dit rare jaar wat leuker te maken. Ik zie jullie op het veld en het liefst ook daarna! 

Femke Merks

Hoihoi! Ik ben Femke, 20 jaar en derdejaars academische pabo studente. Ik woon al een jaartje in Rotterdam en vond het dit jaar dan ook de hoogste tijd om een vereniging op te zoeken, en zit bij Neverless dan zeker goed. Verder ben ik altijd enthousiast om dingen naast het veld te gaan doen, dus hoop jullie daar ook zeker te zien! Samen met Jules en Jelle hoop ik snel weer een aantal hele leuke avonden voor jullie te gaan organiseren, dus ik zie jullie daar en hopelijk ook snel weer op het veld!