BorrelCo

Daniëlle Beemer - Voorzitter

Hi! Ik ben Daniëlle Beemer, 22 jaar oud en ik zit in mn laatste jaar van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Ik ben eerstejaars lid bij Never Less en ik heb hiervoor nog nooit hockey gespeeld. Ik woon sinds een paar maandjes in Rotterdam en het leek mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen tijdens een gezellig potje hockey! Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar te zien op de borrels en andere activiteiten, die ik als voorzitter van de EJC, samen met Mandy, Marnix en Milou mag gaan organiseren : )

Marnix - Penningmeester

Mijn naam is Marnix Bastian van de Biggelaar, en ben sinds dit jaar lid bij EHV never less. Naast alleen hockeyen op maandag met mijn team Pinkwins, zit ik ook in de EJC waar we elke maand een leuke borrel organiseren. Naast hockeyen studeer ik international business aan de HR, verder ben ik vaak in de sportschool te vinden of op het strand in Zeeland waar ik aan golf surfen doe.

Mandy Nieuwdorp - Commissielid

Hi! Ik ben Mandy, 19 jaar en dit is mijn eerste jaar bij Never Less. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Economie aan de EUR. Actief worden bij Never Less stond niet in de planning, maar aangezien ik altijd in ben voor wat gezelligheid en een feestje leek deze commissie echt iets voor mij. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn commissiegenootjes de borrels en de activiteiten op de maandagavonden te gaan organiseren en jullie daar allemaal te zien!

 

Groetjes,

Mandy