Beste leden,

Wij zijn de Beleids Advies Commissie binnen E.H.V. Never Less, beter bekend als de BAC. Minimaal eens in de twee maanden komen we met bestuursleden bij elkaar om hen gevraagd en ongevraagd advies te geven ten behoeve van een voorspoedig verloop van het jaar. Verder spreken we het bestuur ook regelmatig op het veld of op andere gelegenheden en dragen wij tijdens speelavonden of activiteiten tips aan. Deze tips kunnen gaan over de activiteiten zelf, maar bijvoorbeeld ook over de speelschema’s of over de manier van communiceren. Het gaat erom dat wij het bestuur adviseren zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen en er een geweldig jaar van zullen maken samen met de leden. Dit jaar bestaat de Beleid Advies Commissie uit drie leden, namelijk: Stijn Donkers, Mylene van Winkoop en Casper de Winter.

Naast het adviseren van het bestuur dient de BAC ook als klankbord voor de leden. Dit betekent dat jullie ons altijd kunnen benaderen wanneer jullie een opmerking hebben over het verloop van de activiteiten, het functioneren van het bestuur of over andere zaken binnen Never Less. Je kunt ons altijd even aanschieten op het veld of in de zaal, tijdens een feest of bij de maandelijkse borrel! De ideeën en opmerkingen die wij van jullie krijgen worden dan besproken tijdens onze vergaderingen met het bestuur zodat zij hier vrijwel gelijk iets mee kunnen doen om de vereniging nog beter, leuker, sportiever en gezelliger te maken! Je kunt ons ook altijd mailen op ons eigen e-mailadres: bac@neverless.nl Deze mail wordt niet ingezien door het bestuur, indien gewenst en aangegeven wordt de informatie geanonimiseerd besproken met het bestuur.

Dus heb jij nuttige opmerkingen of goede, leuke, bijzondere of wilde ideeën voor de verenging? Neem dan contact met ons op!!

Vind je het leuk om actief te zijn binnen de vereniging en komend seizoen deel uit te maken van de Beleids Advies Commissie? Laat het ons dan weten!

Groetjes,

De BAC
Veerle, Tessa, Casper & Isabel