E.H.V. Never Less is een sterk groeiende studentenhockeyvereniging voor Erasmus- en HBO-studenten. Sterker nog; de enige studentenhockeyvereniging van Rotterdam! Bij ons kun je meedraaien in onze roemruchte interne competitie. Het grootste deel van onze leden doet hieraan mee zodat we elk jaar een vrij grote poule kunnen vormen.

Hoe werkt die interne competitie? Eind september hebben de heren en dames van Never Less zelf teams gevormd, dit jaar zijn hier 8 mooie teams uitgekomen. Deze teams spelen elke maandag tegen andere Never Less teams. De teams bestaan uit zowel mannen als vrouwen van alle niveaus. Dit blijkt een grote uitdaging voor de ervaren spelers en een goede kans voor beginnende spelers om kennis te maken met het spel.

Bij Never Less draait het om twee dingen: Hockey en Plezier. Regelmatig zijn er etentjes, borrels en feesten en er zijn elk jaar een aantal speciale activiteiten zoals het Gala, het altijd succesvolle Never Less Ledenweekend en het jaarlijkse toernooi.

Houd je dus van hockeyen met andere studenten of wil je gaan beginnen en houd je van (heel) veel gezelligheid, dan ben je nu klaar met zoeken en hoef je alleen nog maar langs te komen.

Wat bieden wij?
Hockey en gezelligheid. In willekeurige volgorde. Onze vereniging bestaat uit om en nabij de 250 leden. Onze leden nemen deel aan de interne competitie met zelf gevormde teams. Elke maandagavond is er een uur training en speelt ieder team ongeveer drie wedstrijden. Dit gebeurt op de kunstgrasvelden van R.H.V. Leonidas. In het seizoen ’96/’97 zijn we tevens gestart met een winter-zaalhockeycompetitie. Hierdoor kan er dus ook in de winter gehockeyd worden. We spelen ongeveer vanaf september tot en met eind juni.
We spelen niet alleen gemengd qua sekse, maar ook qua niveau. Er zijn leden die al sinds hun zesde hockeyen en we hebben leden die bij ons hebben leren slaan, pushen en stoppen. Hockey-ervaring is dan ook absoluut niet noodzakelijk.
Naast het reguliere hockey zijn er diverse activiteiten, zoals borrels, etentjes, een ledenweekend, deelname aan externe toernooien, diverse feesten, een Sinterklaasviering, een gala etc.

Lid worden?
Voor maar €160 per jaar ben je verzekerd van een lidmaatschap binnen onze vereniging. Dit is inclusief een sportpas waarmee je een jaar lang gebruik kan maken van alle Erasmus sport faciliteiten. Je kunt gratis meedoen op de open avonden in september. Daarnaast ben je altijd welkom om een keer mee te spelen!

Van 19.30 tot 20.30 uur is er training en van 20.30 tot 23.00 uur worden er wedstrijden gespeeld. Hockeysticks zijn beschikbaar! Gebruik het Inschrijfformulier om je aan te melden.