Agent Nick Fury staat aan het hAgents of F.I.E.L.D.oofd van een elite hockeyteam dat de strijd aan moet gaan met uiteenlopende tegenstanders. Iedere wedstrijd zal

het hockeyteam testen in samenwerking en daadkracht, terwijl het elite team de mysteries rond de andere teams probeert te achterhalen.

Elke speler krijgt te maken met een groot aantal vijandige teams en individuele tegenstanders. Het team bestaat uit verschillende helden en antihelden met ieder zijn eigen kracht. Zo heeft de een de kracht om de tegenstanders te laten struikelen over allerlei voorwerpen terwijl de ander zichzelf onzichtbaar kan maken om zo ongekend veel doelpunten te scoren. Dit tot grote frustratie van de tegenstander.

Wij bundelen onze krachten om zo sterk mogelijk uit de strijd te komen. Om onze krachten voor onze vijandige teams te verbergen strijden wij in het roze. Een kleur die staat voor zoetheid, wat wij als agent of F.I.E.L.D.-agenten absoluut niet zijn. Een mooie afleidingsmanoeuvre om de tegenstander te kunnen verslaan.

Ons team zal agent Nick Fury trots maken en wij zullen de elite in stand houden. Een hoogstand waar niet iedereen in past. Ons hockeyteam zal bewijzen dat helden en antihelden goed kunnen samenwerken en wij deinzen nergens voor terug.

Wij zijn AGENTS OF F.I.E.L.D.!