50(+) Tinten GrijsWij van 50(+) Tinten Grijs bestaan uit een groep fanatieke ervaren studentenhockeyers en enkele talentvolle nieuwe rekruten. Met de vele jaren ervaring binnen ons team kan het zijn dat een normale hockeywedstrijd ons af en toe minder boeit. We kennen de klappen van de zweep onderhand wel. Om het spannend te houden benaderen wij hockey dit jaar dan ook op een andere manier:

We willen onze tegenstander vastzetten en dominant zijn. We creëren in het veld een gevoel van macht en willen zelf aan de touwtjes trekken. Daarom gaan wij elke wedstrijd tot het gaatje, tot alles in ons lichaam pijn begint te doen. Dan is de voldoening des te groter als we na afloop van het spel de tegenstander op de pijnbank hebben gekregen.

Communicatie en discipline zijn zeker belangrijk voor ons. Iedereen heeft daarom zijn eigen stopwoord. Je moet weten wanneer je moet stoppen en wanneer je de slag gewoon door kan laten gaan. Zo komen we steeds beter achter elkaars limieten en worden we een hecht team. Als team zijn wij ook na de hockey niet uit de bar en de pub weg te slaan.

Natuurlijk zullen we ook tegenslagen krijgen dit jaar en zal een ander team ons in het veld op de knieën krijgen. Maar de klappen van onze tegenstanders kunnen we hopelijk steeds beter verwerken. Wij geven nooit op en gaan door tot hun monden weer zijn gesnoerd.

Laten we vooral hopen dat we dit jaar geen grijze muis zijn en niet in de kelder van de competitie belanden, maar een keer meedoen om de echte prijzen. Gestraft worden we namelijk al vaak genoeg.

Wil je ons beter leren kennen? Tik ons dan een keer aan in het clubhuis.