06-01-2020

Lustrumgala

Ter ere van het 6e lustrum der E.H.V. Never Less bent u van harte uitgenodigd voor het Lustrumgala met als thema ‘Dancing under the stars’. 

Op vrijdag 24 januari vindt deze memorabele gelegenheid plaats in Hal 4 aan de Maas te Rotterdam. Vanaf 19:00 bent u welkom op onze locatie. Na ontvangst vangt de feestelijke avond aan met een luxe 3-gangen shared dining diner waarbij genoten kan worden van verscheidene culinaire hoogstandjes. Aansluitend aan het diner zal een fotomoment plaatsvinden waarna het galafeest zijn aanvang zal nemen. Tijdens dit feest kunt u uiteraard tot in de late avonduurtjes dansen onder het genot van onbeperkte drank. U wordt volgens de dresscode ‘’White tie’’ verwacht. U laten vergezellen door een date verdient uiteraard de voorkeur. Deze avond zijn externe dates van harte welkom.